Cele mai noi știri din domeniul mobilier

Fii la curent cu toate promoțiile și reducerile din showroom-ul Bellona. Accesează pagina și verifică cele mai recente reduceri și oferte.

15 Martie 2024

WORLD SLEEP DAY / ZIUA MONDIALĂ A SOMNULUI

De ziua Mondială a somnului celebrăm importanța unei odihne de calitate și vă invităm să vă răsfățați cu cele mai confortabile și inovatoare soluții pentru somnul dumneavoastră.

24 Februarie 2024

Mobilierul Modular, unul dintre modelele de mobilier notabile în decorarea locuinței, este varianta ideală pentru un living spațios preferată de mulți oameni în ultimii ani. În special cei care se mișcă frecvent și fac schimbări frecvente de decor acasă își pot creea cu ușurință designul pe care și-l doresc datorită mobilierului modular. 

13 Decembrie 2023
21 Octombrie 2023

Calitatea și designul sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea mobilierului. De aceea, cu ocazia aniversării a trei ani de activitate, showroom-ul Bellona a marcat acest eveniment cu o ofertă unică și o surpriză de proporții: deschiderea zonei B-Sleep Saltele, dedicată integral somnului reconfortant.

16 Martie 2023

Căutați o saltea care să vă ofere cea mai bună experiență de somn calitativ? Nu căutați mai departe decât linia revoluționară de saltele Bellona. Saltelele noastre sunt concepute pentru a aduce confort și sprijin maxim celor care le folosesc, astfel încât să vă puteți trezi simțindu-vă împrospătat și pregătit pentru ziua care urmează. Să aruncăm o privire asupra la ceea ce face saltelele Bellona diferite de toate celelalte. 

04 August 2022

Să începem cu faptul că amenajarea unui dressing într-un spațiu mic, mai ales atunci când locuiești într-un apartament de bloc, devine o adevărată provocare, de multe ori fiind percepută ca fiind misiune imposibilă. Cu toate acestea, să ai un dressing nu necesită atât de mult spațiu pe cât crezi. Totul se rezumă la planificarea inteligentă și la utilizarea spațiului pe care îl ai la maxim.

02 Iunie 2022

Toate acestea într-o prezentare a noilor colecții de mobilier Bellona pentru partenerii noștri din domeniul designului și arhitecturii.

22 Februarie 2022

Mai întâi de toate - mobilierul!
În realizarea designului în stil minimalist, amenajarea pornește de la o bază funcțională - mobilier simplu, atemporal, combinat cu gust.

11 Februarie 2022

Mai multe opțiuni de iluminat
Iluminatul este unul dintre cei mai importanți factori care determină ambianța interiorului. Vă recomandăm să aveți mai multe soluții de iluminat în sufrageria dvs., dintre care, cel puțin una să fie reglabilă, pentru a crea o atmosferă mai intimă sau mai practică, după caz.
 

03 Februarie 2022

Deși e o piesă de mobilier mică, aceasta îndeplinește mai multe funcții: de întregire a aspectului vizual, de stocare sau de susținere a decorațiunilor.
Cum o alegeți? După stilul abordat în livingul dvs., după buget, formă, mărime sau material.

17 Ianuarie 2022

Ce înseamnă un mobilier potrivit? Această sintagmă poate fi interpretată diferit, în conformitate cu preferințele cumpărătorilor. 

24 Decembrie 2021

De cât timp nu v-ați schimbat salteaua? Dacă răspundeți afirmativ la următoarele întrebări, a venit timpul s-o faceți:

25 Noiembrie 2021

Camera lor e și dormitor, și teren de joacă, și spațiu de stocat haine, jucării, dar e și școală.
Pentru a se simți confortabil când își fac temele sau când fac ore online și pentru a se concentra maxim, trebuie să țineți cont de câteva principii:

06 Octombrie 2021

Duminică, 10 Octombrie, showroom-ul de mobilă Bellona sărbătorește un an de la lansarea sa în Republica Moldova.

08 August 2021

Acum este posibil să găsiți aproape orice lucru pe internet, inclusiv mobilă moale la comandă pentru casa dvs. Magazinele de mobilă online au o varietate vastă de mobilier, oferind clienților mai multe opțiuni de colecții şi modele.

08 August 2021

Luînd în considerație că ultimul timp noi tot mai des am fost nevoiți să stăm în casă, iar unii chiar şi lucrează de acasă, este foarte important ca interiorul locuinței noastre să fie elegant, amenajat cu stil şi foarte comod.

08 August 2021

Achiziționarea mobilei, cum ar fi dormitoare seturi, masă pentru bucătărie, dormitor pentru copii sau canapea pentru living, poate fi mai stresant decât procurarea unui automobil. Chiar dacă automobilele sunt de obicei mult mai scumpe decât un set de mobilier, scopul acestora este pur și simplu să transporte șoferul la destinația sa în siguranță.

08 August 2021

Shopping-ul în saloane de mobilă din Chișinău este cel mai simplu mod de a naviga printr-o varietate extinsă de mobilier, dar găsirea piesei perfecte pentru un spațiu poate părea o sarcină dificilă.

08 August 2021

Dacă sunteți în căutare de mobilă în Chișinău, în primul rând ar trebui să vizitați sălile de expoziții și top magazine de mobilă, pentru a avea o idee despre ce se oferă pe piață acum, ce stiluri și mobilier sunt în trend și ce mobilă pt casă puteți alege. 

08 August 2021

Atunci când aleg mobilierul, mulți oameni folosesc soluții gata făcute. De exemplu, pentru a amenaja camera de zi, puteți apela pur și simplu la salonul de mobilier tapițat, unde vi se va oferi o gamă de seturi pentru living. 

08 August 2021

Mobilierul tapițat este elementul de bază al confortului sufrageriei fiecărei case. În plus, mobilierul tapițat definește interiorul general al oricărei camere.

08 August 2021

Mobilierul modern ar trebui să rezolve mai multe probleme simultan:

08 August 2021

Alegerea mobilierului este un proces important și complex în același timp.
Piața modernă este plină de oferte din toate categoriile de prețuri. 

07 August 2021

Design-ul camerei unui copil nu este doar o chestiune de estetică și comoditate, ci și unul dintre aspectele dezvoltării și formării unui copil.

20 Mai 2021

Atunci când alegeți mobilierul pentru casă, pe lângă faptul că acesta trebuie să arate frumos din punct de vedere estetic, mai trebuie să îndeplinească încă cel puțin trei criterii, pentru ca dvs. să vă bucurați de el cu adevărat pe parcursul multor ani.

20 Mai 2021

Dacă doriți să vă amenajați frumos și stilat întreaga casă, pentru ca aceasta să reflecte o idee unică, este suficient să veniți în showroom-ul de mobilă Bellona din Chișinău, unde veți putea alege unul dintre cele peste 30 de concepte existente.

20 Mai 2021

Bellona este un salon de mobilă cu renume internațional, ce își are sediul în Chișinău pe str. Calea Orheiului 120.

25 Noiembrie 2020

Bellona este un salon de mobilă cu renume internațional, ce își are sediul în Chișinău pe str. Calea Orheiului 120.
 

13 Octombrie 2020

În showroom-ul de mobilă Bellona puteți găsi:

08 Octombrie 2020

Boyteks - unul dintre cele mai mari grupuri din Turcia în sectorul textil, a elaborat, recent, o nouă tehnologie.
Materialul V-GUARD, pe care îl folosim la fabricarea saltelelor, a fost creat după o formulă special, ce conține particule active, care ajută la eliminarea virușilor de pe suprafața țesături.