Pardoseaua poate adăuga frumusețe și stil oricărui interior. În dependență de ce alegeți, parchet, laminat sau covoare de lux, podeaua va oferi fundalul pentru restul camerei și casei.

Dacă dvs. optați pentru covoare, trebuie să alegeți între sute de culori, materiale și modele disponibile, ceea ce poate fi dificil la prima vedere. Unele materiale pot necesita curățări frecvente care pur și simplu nu se vor încadra în programul dvs. ocupat, altele au un design învechit și nu în ultimul rând, trebuie să vă încadrați în bugetul planificat. De asemenea, trebuie să luați în considerație încăperea, pentru care alegeți covorul, deoarece covoarele pentru living, dormitor sau pentru copii vor fi uzate în mod diferit și trebuie să atrageți atenție la materialul covorului.

Unul dintre cele mai populare materiale pentru covoare este acrilul. Mai jos vom descrie beneficiile acestui material din care sunt create covoarele moderne, ceea ce vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru casa dvs.

Acrilul este o țesătură fină, moale și luxoasă, utilizată în crearea covoarelor. Țesătura acrilică este creată dintr-o fibră artificială care conferă aspectul și senzația de lână. Acest material se vopsește bine și poate lua orice culori aprinse și vibrante. Un avantaj mare este că țesătura respiră, absoarbe și eliberează rapid umezeala, ceea ce îl face foarte popular pentru interiorul locuințelor. De asemenea, motivul acestei popularități este că acrilul este capabil să obțină aspectul atât de căutat de lână la un preț mult mai avantajos. În plus, acrilul este foarte durabil, rezistent la pete, substanțe chimice, ulei și este ușor de curățat, ceea ce îl face perfect pentru orice interior.

Un alt motiv important de a alege covoare de acril este că acest material este hipoalergenic, ceea ce îl face o alegere ideală pentru persoanele alergice și pentru copii, care petrec mult timp de joacă pe covoare. Dacă dvs. încă nu ați ales din ce material doriți să fie covorul, showroom-ul Bellona oferă covoare 100% din acril, acril cu fire naturale și acril cu poliamidă, iar consultanții noștri vă vor ajuta să faceți o alegere potrivită.

După alegerea materialului, este timpul să vedeți ce oferă magazinele de covoare în Chișinău. Showroom-ul Bellona este un magazin de mobilă din Chișinău, unde de asemenea puteți găsi covoare pentru diferite încăperi și accesorii pentru mobilă. Noi oferim un sortiment vast de covoare moderne calitative la prețuri accesibile. Vă invităm să vizitați salonul de mobilă din Chișinău Bellona pentru a alege covorul dorit.