Mese de bucătărie și scaune de bucătărie de la Bellona

În centrul oricărei bucătării, unde familia și prietenii se adună pentru a împărtăși mese și momente prețioase, se găsesc scaune bucatarie md și mese de bucatarie. Aceste piese de mobilier nu sunt esențiale doar pentru suport, dar adaugă o notă de stil și confort în spațiul tău culinar. La Bellona, înțelegem că fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei tale. De aceea, oferim o gamă variată de scaune bucatarie și mese bucatarie care combină perfect funcționalitatea cu frumosul.

În colecția noastră, vei descoperi scaune bucatarie și mese de bucatarie Chisinau care se potrivesc oricărui stil. Începând de la cele clasice la cele moderne, toate modelele sunt concepute să asigure confortul tău. Fiecare scaun și masa bucatarie sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență îndelungată. Pentru cei care caută un plus de autenticitate, colecția noastră de scaune bucatarie md și mese de bucatarie include modele inspirate din meșteșugul local, oferindu-ți șansa de a aduce un strop de tradiție în casa ta.

Alegerile inspirate pentru scaune de bucatarie și mese de bucatarie Chisinau se află la intersecția dintre îmbinarea armonioasă a confortului cu estetica. Astfel, fiecare piesă de mobila sufragerie devine nu doar o necesitate, ci un moment de plăcere. La Bellona, te ajutăm să transformi bucătăria într-un spațiu echilibrat, unde stilul întâlnește confortul, fără compromisuri.

Sfaturi de amenajare pentru o sufragerie modernă

Amenajarea unei sufragerii moderne implică mai mult decât selecția unor piese de mobilier. În primul rând, este despre crearea unui spațiu care reflectă stilul de viață și personalitatea ta. O sufragerie modernă îmbină designul contemporan cu confortul, creând un mediu primitor și elegant. La Bellona, înțelegem importanța fiecărui detaliu în transformarea sufrageriei tale într-un spațiu armonios și funcțional.

Pentru a-ți transforma sufrageria într-un sanctuar modern, începe cu alegerea unei palete de culori neutre, care să servească drept fundal pentru mobilierul și accesoriile tale. O mobila sufragerie bine aleasă poate defini întregul spațiu, aducând un echilibru între estetică și utilitate. Optează pentru o masă de bucatarie cu linii curate și simple, care amplifică sentimentul de spațiu și lumină.

Încorporează elemente de design sufragerie care adaugă caracter și personalitate, cum ar fi opere de artă moderne sau piese de accent colorate. O sufragerie moderna nu este completă fără iluminarea adecvată. Alege lămpi cu design minimalist care să accentueze elementele arhitecturale și să creeze zone de interes.

La Bellona, îți oferim sfaturi și soluții pentru ca sufrageria ta să devină un punct atrăgător al casei, unde designul întâlnește confortul în modul cel mai elegant posibil. Alege să investești în calitate și stil, pentru a te bucura de un spațiu în care fiecare moment petrecut acasă este o plăcere.

De ce să alegeți Bellona pentru mese și scaune de bucătărie?

Alegerea mobilierului perfect pentru bucătărie și sufragerie poate transforma radical orice spațiu, conferindu-i funcționalitate, stil și o atmosferă primitoare. La Bellona înțelegem importanța fiecărui detaliu în crearea unui cămin armonios. Fie că cauți o masa de bucătărie elegantă sau  scaune de bucătărie confortabile, colecția noastră variată promite să satisfacă toate gusturile și necesitățile, integrându-se perfect în orice design de sufragerie. Descoperă mese de bucătărie MD și scaune de bucătărie MD care îmbină estetica cu stilul funcțional.

La Bellona, ne mândrim cu capacitatea noastră de a îmbina stilul tradițional cu inovația. Piesele de mobilier de la Bellona nu doar că îmbogățesc spațiul tău de locuit, ci și rezistă în timp. Serviciul nostru clienți, atent și personalizat se asigură că fiecare experiență de cumpărare este simplă și plăcută, îndrumându-te pas cu pas pentru a face alegerea perfectă. Alege Bellona pentru mese de bucatarie md și scaune bucatarie md pentru a-ți transforma casa într-un loc memorabil. Bellona aduce calitatea, stilul și utilitatea în inima căminului tău.

Combinații perfecte: Seturi de masa pentru bucatarie și scaune Chișinău

Crearea unei bucătării de vis implică mai mult decât alegerea unor piese de mobilier separat. Este vorba despre găsirea combinației perfecte care să reflecte stilul și nevoile tale. La Bellona, înțelegem acest lucru și oferim seturi de masă și scaune de bucătărie în Chișinău care să se potrivească oricărui spațiu, gust și buget.

 • Stil autentic: Alegând un set masă și scaune bucătărie Chișinău asiguri o coerență vizuală și un stil unitar în bucătăria ta.
 • Practicitate: Seturile noastre sunt concepute nu doar cu grijă pentru design, dar și pentru a maximiza spațiul disponibil, oferind soluții inteligente de depozitare și confort.
 • Varietate: Fie că ești în căutarea unui set masă și scaune bucătărie Chișinău pentru o bucătărie spațioasă sau pentru un spațiu mai restrâns, avem opțiunile ideale pentru tine.

Descoperă combinațiile noastre ideale și transformă-ți bucătăria într-un spațiu atât de funcțional, cât și primitor.

Mobilier de sufragerie care completează spațiul tău

Sufrageria este inima casei, locul unde familii și prieteni se adună pentru a petrece timp împreună. Mobilierul ales poate influența semnificativ atmosfera și funcționalitatea acestui spațiu. La Bellona, găsești o gamă variată de mobilă pentru sufragerie din care poți alege piesele potrivite gustului tău. 

 • Versatilitate: Colecția noastră include piese variate, de la mobilă de sufragerie modernă la opțiuni mai clasice, toate concepute să se integreze armonios în orice tip de design interior.
 • Calitate și durabilitate: Fiecare piesă este selectată pentru calitatea materialelor și durabilitate, asigurându-te că investiția ta va rezista în timp.
 • Design inovator: De la sufragerii moderne la designuri de sufragerie tradiționale, oferim soluții care adaugă caracter și stil casei tale.

Explorând oferta noastră, vei descoperi că fiecare piesă de mobilier este aleasă cu grijă pentru a aduce confort, stil și funcționalitate în casa ta.

Ghid de alegere a mobilierului pentru bucătărie și sufragerie

Alegerea mobilierului potrivit pentru bucătăria și sufrageria ta poate părea o provocare, dar cu câteva sfaturi utile, procesul poate deveni mult mai simplu și plăcut.

 1. Măsoară spațiul disponibil: Înainte de orice, asigură-te că știi exact cât spațiu ai la dispoziție. Aceasta va evita surprizele neplăcute și va asigura că mobilierul ales se încadrează perfect.
 2. Gândește-te la funcționalitate: Reflectă la modul în care vei folosi spațiul și alege masa bucatarie și scaune care răspund nevoilor tale de zi cu zi.
 3. Stil și coerență: Încearcă să menții o linie estetică unitară între bucătărie și sufragerie, creând un flux vizual plăcut și armonios.
 4. Nu uita de confort: Aspectul este important, dar confortul este esențial. Asigură-te că scaunele și canapelele sunt confortabile, iar mesa bucatarie are o înalțime adecvataadecvată.
 5. Calitatea peste cantitate: Alege scaune și masa de bucatarie de înaltă calitate, care să reziste în timp, chiar dacă acest lucru înseamnă o investiție inițială mai mare.

Tendințele actuale pentru mobila din sufragerie

Tendințele actuale în materie de mobilă pentru sufragerie în 2024 sunt variate și reflectă o combinație de confort, sustenabilitate, estetică și funcționalitate. Iată un rezumat al celor mai relevante tendințe:

 1. Design Interior Scandinav Evoluat: În 2024, designul scandinav se îmbogățește cu texturi luxoase și tonuri calde, păstrându-și minimalismul caracteristic. Acest stil propune o combinație de piese de mobilier funcționale, în culori subestimate, completate de materiale somptuoase ca pielea și textilele țesute elaborat.
 2. Sustenabilitatea: A devenit o componentă cheie, cu o creștere a utilizării materialelor biofilice naturale, precum lemnul, șnurul, piatra și altele care adaugă căldură și lux, îmbunătățind totodată calitatea aerului și contribuind la un mediu de viață mai sănătos și sustenabil.
 3. Elemente de Design Art Deco: Curbele, arcadele și formele fluide continuă să fie populare, cu o predilecție pentru materialele tactile luxoase și catifeaua, caracteristice stilului Art Deco. Se remarcă utilizarea pieselor de mobilier de mari dimensiuni, corpurile de iluminat statement și instalațiile de artă dramatice.
 4. Luxul Liniștit: Această tendință subliniază importanța achiziționării de piese de mobilier de înaltă calitate, durabile, care rămân relevante de-a lungul timpului. Predomină paleta de culori neutre și se încurajează cumpărăturile cu gândul la sustenabilitate și practici etice.
 5. Accente din Nichel Satinat: Schimbarea tonurilor și materialelor metalice, precum trecerea de la oțel inoxidabil la nichel satinat, este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de eleganță și rafinament oricărui spațiu.
 6. Pereți Tapițați: O tendință în creștere pentru 2024 este utilizarea pereților tapițați, o alternativă la tapetul tradițional cu modele, oferind o modalitate interesantă de a adăuga textură și profunzime designului interior.
 7. Culori și Texturi Inedite: Anul 2024 aduce un nou accent pe culori vibrante și diverse, combinând nuanțe și texturi în moduri neașteptate pentru a crea spații captivante și funcționale.
 8. Eclectism și Diversitate Stilistică: Se încurajează combinarea armonioasă a elementelor de decor din diverse epoci și culturi, aducând unicitate fiecărui spațiu.

Aceste tendințe reflectă o evoluție naturală către un design interior mai responsabil, personalizat și inovator, unde funcționalitatea se îmbină armonios cu estetica și sustenabilitatea. Indiferent de dimensiunea sau stilul sufrageriei tale, există numeroase modalități de a integra aceste tendințe pentru a crea un spațiu care să reflecte personalitatea ta și să răspundă nevoilor vieții moderne.

Înarmat cu aceste sfaturi și având la dispoziție selecția noastră vastă de mobilier pentru bucătărie și sufragerie, ești pregătit să faci alegeri informate care să transforme casa ta într-un cămin primitor și stilat. La Bellona ne dedicăm să oferim soluții de mobilier care combină estetica, funcționalitatea și durabilitatea, asigurându-te că fiecare piesă adaugă valoare și confort vieții tale.

Te invităm să explorezi colecțiile noastre online și să descoperi mese de bucatarie md, scaunele de bucătărie, și mobilierul de sufragerie care vor transforma casa ta într-un spațiu pe care să-l iubești. Vizitează-ne astăzi la Bellona și începe călătoria către casa visurilor tale!

Întrebări frecvente

Ce tipuri de seturi de mese sunt disponibile la Bellona?

Bellona oferă o mare varietate de seturi de luat masa, inclusiv modele populare și de top, cum ar fi Veronica, Carlino și Pesaro. Colecția noastră prezintă modele care se potrivesc oricăror preferințe, inclusiv Mistral, Mavenna, Mariana, Sanvito și multe altele.

Pot găsi seturi de sufragerie pentru spații mai mici la Bellona?

Da, Bellona are seturi de sufragerie adaptate pentru diverse dimensiuni de spații, inclusiv opțiuni ideale pentru zone de luat masa mai mici. Seturile Leny, Palvin și Marlen se numără printre opțiunile compacte, dar elegante, disponibile.

Sunt disponibile modele unice de seturi de luat masa?

Absolut! Pentru cei care caută modele unice, Bellona oferă seturile de sufragerie Gravita, Valesco, Vilza și Lucida, printre altele. Fiecare set are caracteristici distinctive care pot completa orice sufragerie.

Cum pot vizualiza întreaga gamă de seturi de sufragerie oferite de Bellona?

Pentru a explora întreaga noastră selecție de seturi de sufragerie, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web sau showroom-ul nostru situat pe str. Calea Orheiului, 120. De asemenea, puteți găsi modele specifice, cum ar fi Monaco, Palermo, Larissa și multe altele pe site-ul nostru.

Care sunt orele de funcționare ale Bellona?

Showroom-ul nostru este deschis de luni până sâmbătă de la 09:00 la 19:00, sâmbătă de la 09:00 la 18:00, iar duminică de la 10:00 la 17:00.

Mese de bucătărie și scaune de bucătărie de la Bellona

În centrul oricărei bucătării, unde familia și prietenii se adună pentru a împărtăși mese și momente prețioase, se găsesc scaune bucatarie md și mese de bucatarie. Aceste piese de mobilier nu sunt esențiale doar pentru suport, dar adaugă o notă de stil și confort în spațiul tău culinar. La Bellona, înțelegem că fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de amenajarea bucătăriei tale. De aceea, oferim o gamă variată de scaune bucatarie și mese bucatarie care combină perfect funcționalitatea cu frumosul.

În colecția noastră, vei descoperi scaune bucatarie și mese de bucatarie Chisinau care se potrivesc oricărui stil. Începând de la cele clasice la cele moderne, toate modelele sunt concepute să asigure confortul tău. Fiecare scaun și masa bucatarie sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență îndelungată. Pentru cei care caută un plus de autenticitate, colecția noastră de scaune bucatarie md și mese de bucatarie include modele inspirate din meșteșugul local, oferindu-ți șansa de a aduce un strop de tradiție în casa ta.

Alegerile inspirate pentru scaune de bucatarie și mese de bucatarie Chisinau se află la intersecția dintre îmbinarea armonioasă a confortului cu estetica. Astfel, fiecare piesă de mobila sufragerie devine nu doar o necesitate, ci un moment de plăcere. La Bellona, te ajutăm să transformi bucătăria într-un spațiu echilibrat, unde stilul întâlnește confortul, fără compromisuri.

Sfaturi de amenajare pentru o sufragerie modernă

Amenajarea unei sufragerii moderne implică mai mult decât selecția unor piese de mobilier. În primul rând, este despre crearea unui spațiu care reflectă stilul de viață și personalitatea ta. O sufragerie modernă îmbină designul contemporan cu confortul, creând un mediu primitor și elegant. La Bellona, înțelegem importanța fiecărui detaliu în transformarea sufrageriei tale într-un spațiu armonios și funcțional.

Pentru a-ți transforma sufrageria într-un sanctuar modern, începe cu alegerea unei palete de culori neutre, care să servească drept fundal pentru mobilierul și accesoriile tale. O mobila sufragerie bine aleasă poate defini întregul spațiu, aducând un echilibru între estetică și utilitate. Optează pentru o masă de bucatarie cu linii curate și simple, care amplifică sentimentul de spațiu și lumină.

Încorporează elemente de design sufragerie care adaugă caracter și personalitate, cum ar fi opere de artă moderne sau piese de accent colorate. O sufragerie moderna nu este completă fără iluminarea adecvată. Alege lămpi cu design minimalist care să accentueze elementele arhitecturale și să creeze zone de interes.

La Bellona, îți oferim sfaturi și soluții pentru ca sufrageria ta să devină un punct atrăgător al casei, unde designul întâlnește confortul în modul cel mai elegant posibil. Alege să investești în calitate și stil, pentru a te bucura de un spațiu în care fiecare moment petrecut acasă este o plăcere.

De ce să alegeți Bellona pentru mese și scaune de bucătărie?

Alegerea mobilierului perfect pentru bucătărie și sufragerie poate transforma radical orice spațiu, conferindu-i funcționalitate, stil și o atmosferă primitoare. La Bellona înțelegem importanța fiecărui detaliu în crearea unui cămin armonios. Fie că cauți o masa de bucătărie elegantă sau  scaune de bucătărie confortabile, colecția noastră variată promite să satisfacă toate gusturile și necesitățile, integrându-se perfect în orice design de sufragerie. Descoperă mese de bucătărie MD și scaune de bucătărie MD care îmbină estetica cu stilul funcțional.

La Bellona, ne mândrim cu capacitatea noastră de a îmbina stilul tradițional cu inovația. Piesele de mobilier de la Bellona nu doar că îmbogățesc spațiul tău de locuit, ci și rezistă în timp. Serviciul nostru clienți, atent și personalizat se asigură că fiecare experiență de cumpărare este simplă și plăcută, îndrumându-te pas cu pas pentru a face alegerea perfectă. Alege Bellona pentru mese de bucatarie md și scaune bucatarie md pentru a-ți transforma casa într-un loc memorabil. Bellona aduce calitatea, stilul și utilitatea în inima căminului tău.

Combinații perfecte: Seturi de masa pentru bucatarie și scaune Chișinău

Crearea unei bucătării de vis implică mai mult decât alegerea unor piese de mobilier separat. Este vorba despre găsirea combinației perfecte care să reflecte stilul și nevoile tale. La Bellona, înțelegem acest lucru și oferim seturi de masă și scaune de bucătărie în Chișinău care să se potrivească oricărui spațiu, gust și buget.

 • Stil autentic: Alegând un set masă și scaune bucătărie Chișinău asiguri o coerență vizuală și un stil unitar în bucătăria ta.
 • Practicitate: Seturile noastre sunt concepute nu doar cu grijă pentru design, dar și pentru a maximiza spațiul disponibil, oferind soluții inteligente de depozitare și confort.
 • Varietate: Fie că ești în căutarea unui set masă și scaune bucătărie Chișinău pentru o bucătărie spațioasă sau pentru un spațiu mai restrâns, avem opțiunile ideale pentru tine.

Descoperă combinațiile noastre ideale și transformă-ți bucătăria într-un spațiu atât de funcțional, cât și primitor.

Mobilier de sufragerie care completează spațiul tău

Sufrageria este inima casei, locul unde familii și prieteni se adună pentru a petrece timp împreună. Mobilierul ales poate influența semnificativ atmosfera și funcționalitatea acestui spațiu. La Bellona, găsești o gamă variată de mobilă pentru sufragerie din care poți alege piesele potrivite gustului tău. 

 • Versatilitate: Colecția noastră include piese variate, de la mobilă de sufragerie modernă la opțiuni mai clasice, toate concepute să se integreze armonios în orice tip de design interior.
 • Calitate și durabilitate: Fiecare piesă este selectată pentru calitatea materialelor și durabilitate, asigurându-te că investiția ta va rezista în timp.
 • Design inovator: De la sufragerii moderne la designuri de sufragerie tradiționale, oferim soluții care adaugă caracter și stil casei tale.

Explorând oferta noastră, vei descoperi că fiecare piesă de mobilier este aleasă cu grijă pentru a aduce confort, stil și funcționalitate în casa ta.

Ghid de alegere a mobilierului pentru bucătărie și sufragerie

Alegerea mobilierului potrivit pentru bucătăria și sufrageria ta poate părea o provocare, dar cu câteva sfaturi utile, procesul poate deveni mult mai simplu și plăcut.

 1. Măsoară spațiul disponibil: Înainte de orice, asigură-te că știi exact cât spațiu ai la dispoziție. Aceasta va evita surprizele neplăcute și va asigura că mobilierul ales se încadrează perfect.
 2. Gândește-te la funcționalitate: Reflectă la modul în care vei folosi spațiul și alege masa bucatarie și scaune care răspund nevoilor tale de zi cu zi.
 3. Stil și coerență: Încearcă să menții o linie estetică unitară între bucătărie și sufragerie, creând un flux vizual plăcut și armonios.
 4. Nu uita de confort: Aspectul este important, dar confortul este esențial. Asigură-te că scaunele și canapelele sunt confortabile, iar mesa bucatarie are o înalțime adecvataadecvată.
 5. Calitatea peste cantitate: Alege scaune și masa de bucatarie de înaltă calitate, care să reziste în timp, chiar dacă acest lucru înseamnă o investiție inițială mai mare.

Tendințele actuale pentru mobila din sufragerie

Tendințele actuale în materie de mobilă pentru sufragerie în 2024 sunt variate și reflectă o combinație de confort, sustenabilitate, estetică și funcționalitate. Iată un rezumat al celor mai relevante tendințe:

 1. Design Interior Scandinav Evoluat: În 2024, designul scandinav se îmbogățește cu texturi luxoase și tonuri calde, păstrându-și minimalismul caracteristic. Acest stil propune o combinație de piese de mobilier funcționale, în culori subestimate, completate de materiale somptuoase ca pielea și textilele țesute elaborat.
 2. Sustenabilitatea: A devenit o componentă cheie, cu o creștere a utilizării materialelor biofilice naturale, precum lemnul, șnurul, piatra și altele care adaugă căldură și lux, îmbunătățind totodată calitatea aerului și contribuind la un mediu de viață mai sănătos și sustenabil.
 3. Elemente de Design Art Deco: Curbele, arcadele și formele fluide continuă să fie populare, cu o predilecție pentru materialele tactile luxoase și catifeaua, caracteristice stilului Art Deco. Se remarcă utilizarea pieselor de mobilier de mari dimensiuni, corpurile de iluminat statement și instalațiile de artă dramatice.
 4. Luxul Liniștit: Această tendință subliniază importanța achiziționării de piese de mobilier de înaltă calitate, durabile, care rămân relevante de-a lungul timpului. Predomină paleta de culori neutre și se încurajează cumpărăturile cu gândul la sustenabilitate și practici etice.
 5. Accente din Nichel Satinat: Schimbarea tonurilor și materialelor metalice, precum trecerea de la oțel inoxidabil la nichel satinat, este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de eleganță și rafinament oricărui spațiu.
 6. Pereți Tapițați: O tendință în creștere pentru 2024 este utilizarea pereților tapițați, o alternativă la tapetul tradițional cu modele, oferind o modalitate interesantă de a adăuga textură și profunzime designului interior.
 7. Culori și Texturi Inedite: Anul 2024 aduce un nou accent pe culori vibrante și diverse, combinând nuanțe și texturi în moduri neașteptate pentru a crea spații captivante și funcționale.
 8. Eclectism și Diversitate Stilistică: Se încurajează combinarea armonioasă a elementelor de decor din diverse epoci și culturi, aducând unicitate fiecărui spațiu.

Aceste tendințe reflectă o evoluție naturală către un design interior mai responsabil, personalizat și inovator, unde funcționalitatea se îmbină armonios cu estetica și sustenabilitatea. Indiferent de dimensiunea sau stilul sufrageriei tale, există numeroase modalități de a integra aceste tendințe pentru a crea un spațiu care să reflecte personalitatea ta și să răspundă nevoilor vieții moderne.

Înarmat cu aceste sfaturi și având la dispoziție selecția noastră vastă de mobilier pentru bucătărie și sufragerie, ești pregătit să faci alegeri informate care să transforme casa ta într-un cămin primitor și stilat. La Bellona ne dedicăm să oferim soluții de mobilier care combină estetica, funcționalitatea și durabilitatea, asigurându-te că fiecare piesă adaugă valoare și confort vieții tale.

Te invităm să explorezi colecțiile noastre online și să descoperi mese de bucatarie md, scaunele de bucătărie, și mobilierul de sufragerie care vor transforma casa ta într-un spațiu pe care să-l iubești. Vizitează-ne astăzi la Bellona și începe călătoria către casa visurilor tale!

Întrebări frecvente

Ce tipuri de seturi de mese sunt disponibile la Bellona?

Bellona oferă o mare varietate de seturi de luat masa, inclusiv modele populare și de top, cum ar fi Veronica, Carlino și Pesaro. Colecția noastră prezintă modele care se potrivesc oricăror preferințe, inclusiv Mistral, Mavenna, Mariana, Sanvito și multe altele.

Pot găsi seturi de sufragerie pentru spații mai mici la Bellona?

Da, Bellona are seturi de sufragerie adaptate pentru diverse dimensiuni de spații, inclusiv opțiuni ideale pentru zone de luat masa mai mici. Seturile Leny, Palvin și Marlen se numără printre opțiunile compacte, dar elegante, disponibile.

Sunt disponibile modele unice de seturi de luat masa?

Absolut! Pentru cei care caută modele unice, Bellona oferă seturile de sufragerie Gravita, Valesco, Vilza și Lucida, printre altele. Fiecare set are caracteristici distinctive care pot completa orice sufragerie.

Cum pot vizualiza întreaga gamă de seturi de sufragerie oferite de Bellona?

Pentru a explora întreaga noastră selecție de seturi de sufragerie, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web sau showroom-ul nostru situat pe str. Calea Orheiului, 120. De asemenea, puteți găsi modele specifice, cum ar fi Monaco, Palermo, Larissa și multe altele pe site-ul nostru.

Care sunt orele de funcționare ale Bellona?

Showroom-ul nostru este deschis de luni până sâmbătă de la 09:00 la 19:00, sâmbătă de la 09:00 la 18:00, iar duminică de la 10:00 la 17:00.