Filtru

Alegerea mobilierului potrivit pentru casa dvs. înseamnă alegerea unui magazin de mobilă. Un magazin, care prețuiește timpul clienților săi neapărat va avea pe website un catalog de mobilă online, unde dvs. veți putea vedea modelele actuale, stofele, gamele de culori și prețurile, înainte să vă deplasați la magazin. Dacă magazinul de mobilă în Сhișinău nu are un catalog disponibil pentru clienți, acest moment poate ruina prima impresie atunci când alegeți un magazin pentru a cumpăra mobilier.

Calitate care durează
Căutați un magazin care vinde mobilier de calitate și de lungă durată. În timp ce accesoriile și mărunțișurile pentru casă pot fi cumpărate ieftin și schimbate des, investițiile mai mari, cum ar fi canapele, mese, seturi de mobilier, paturi trebuie achiziționate pe termen lung.
Aceasta înseamnă că trebuie în primul rând să atrageți atenție la calitatea construcției și formele mobilei, iar după la stofă și stil. Pentru a analiza minuțios construcția mobilei, nu ezitați să cereți ajutor de la consultanții magazinului. Un personal bine instruit vă poate informa cu privire la mobilierul disponibil, cum acesta este construit și alte detalii importante. Cele mai bune magazine de mobilă au angajați care acționează ca ghizi și vă ajută să alegeți mobilierul perfect pentru dvs.

Valoare peste preț
Cel mai bine este să plătiți mai mult pentru o piesă de calitate decât să încercați să economisiți bani pe ceva care nu va rezista pe termen lung. Cu cât investiția este mai mare, cu atât devine mai importantă calitatea proiectării și a construcției.
Concentrați-vă pe găsirea celei mai bune valori. O canapea ieftină nu va fi o valoare bună dacă este construită din materiale ieftine și necalitative.Vă recomandăm să căutați magazine sau saloane de mobilă cu o experiență vastă și o reputație bună, cum ar fi salonul nostru Bellona, unde oferim cel mai bun raport dintre preț și calitate.

Serviciu și livrare
Fiecare magazin are o gamă diferită de servicii pentru clienți. Alegeți un magazin care este bine cunoscut pentru a fi loial clienților săi.Întrebați despre garanție, politicile de returnare și reparație a mobilierului. Unele magazine de mobilă vă vor permite să schimbați un articol într-o anumită limită de timp dacă acesta nu corespunde așteptărilor dvs.
De asemenea, asigurați-vă că întrebați despre politica de livrare a magazinului, inclusiv cât costă, cât de departe vor livra și cât de repede va ajunge mobilierul dvs. Dacă faceți cumpărături comparative, luați în calcul costul de livrare atunci când luați în considerare diferite magazine. O canapea la prețuri reduse nu vă va economisi bani dacă vine cu o taxă de livrare scumpă. S-ar putea să merite să plătiți puțin mai mult pentru canapea dacă este disponibilă livrare gratuită sau cu cost redus.

Noi suntem foarte mândri că salonul de mobilă Bellona întruchipează toate calitățile enumerate și oferă seturi de mobilă, mobilă pentru cameră și casă, textile și covoare de o calitate impecabilă la prețuri accesibile în Moldova. Satisfacția clienților noștri este foarte importantă pentru noi și ca să vă asigurați de acest lucru, vă așteptăm cu drag la noi în magazin!