Un showroom modern de mobilă de calitate

Descoperă istoria unui magazin de mobilă care se bucură de succes. Bellona - stil, inovație și confort.

Salut! Să facem cunoștință. Suntem partenerii exclusivi în Republica Moldova ai producatorului mobilei turcești Bellona, companie afiliată a grupului Erciyes Anadolu Holding! Bellona este un brand internațional,fiind înființat la Kayseri, în 1997 și recunoscut în toată lumea prin calitate, inovație și design, continuând să crească și să se dezvolte în fiecare zi, cu investiții din resurse proprii. 

De la sistemele de arcuri până la țesături, de la panourile din lemn până la poliuretan, toate materialele din care se fabrică mobila se produc la unitățile integrate de producție a fabricii Bellona. Cu peste 3.500 de angajați, produsele Bellona sunt furnizate în peste 60 de țări, ajungând pe cinci continente de pe glob. Conform datelor din 2020, această diagramă stabilă de creștere permite să se situeze pe locul 196 în clasamentul ISO 500, realizările fabricii Bellona fiind pe larg apreciate.

Bellona propune o gamă largă de mobilier pentru casa sau apartamentul dumneavoastră: mobilă pentru living, dormitor, sufragerie, camera copiilor, saltele dar, totodată, pune la dispoziție produse care încurajează creativitatea și personalizarea spațiilor de interior în funcție de dorințele clienților. Designerii experimentați transformă visurile în produse Bellona ce merită să ocupe loc în casa dvs. Astfel, fiecare își poate evidenția gustul, stilul și individualitatea.

De ce trebuie să alegeți mobilă de la Bellona? E simplu.

  • În procesul de concepție și producție sunt folosite cele mai avansate tehnologii.
  • Se pune accent maxim pe confortul și durabilitatea produsului, cât și aspectul său atractiv, toate produsele fiind supuse unui control repetat de calitate.
  • Am câștigat deja încrederea a milioane de clienți din întreaga lume.

Vă invităm în showroom-ul nostru spațios și confortabil, amplasat în sectorul Rîșcani pe  str. Calea Orheiului, 120 să descoperiti mobilierul conceptual Bellona In showroom veți mai găsi textile pentru casă și renumitele covoare turcești de la parteneri ai brandurilor DOQU HOME TEXTIL si GUMUSSUYU.
Bellona - mobila care te inspiră!