Despre noi

Salut! 
Să facem cunoștință. Suntem partenerii exlusivi ai gigantului mobilei turcești Bellona în Republica Moldova! Bellona este un brand international, recunoscut prin calitate, inovație și design, care se plasează în top-3 al mărcilor de mobilier din lume. 

Produsele noastre sunt furnizate în 80 de țări. Bellona propune o gama largă de mobilă de top pentru casa sau apartamentul dumneavoastră, dar, totodată, pune la dispoziție produse care încurajează creativitatea și personalizarea spațiilor de interior în funcție de dorințele clienților. 

Astfel, fiecare își poate evidenția gustul, stilul și individualitatea. În showroom-ul Bellona veți găsi atât  mobilă de lux cât și mobilă la preț mic, materiale textile și renumitele covoare turcești. De ce trebuie să alegi mobilă de la Bellona? E simplu. Noi folosim în procesul de concepție și producție cele mai avansate tehnologii. Ne preocupă atât confortul și durabilitatea produsului, cât și aspectul său atractiv. Punem accent pe calitate, de aceea toate produsele noastre sunt supuse unui control repetat.

 Am câștigat deja încrederea a milioane de clienți din întreaga lume. Abordăm fiecare client individual.

Urmărim tendințele de pe piața internatională, de aceea avem un sortiment bogat.
Vă invităm în noul nostru showroom spațios și confortabil, amplasat în sectorul Rîșcani pe  str. Calea Orheiului, 120.