Trei ani de excelență și o nouă lansare care redefinește confortul

21 Octombrie 2023

Calitatea și designul sunt esențiale atunci când vine vorba de alegerea mobilierului. De aceea, cu ocazia aniversării a trei ani de activitate, showroom-ul Bellona a marcat acest eveniment cu o ofertă unică și o surpriză de proporții: deschiderea zonei B-Sleep Saltele, dedicată integral somnului reconfortant.

În ultimii trei ani, Bellona a reușit să aducă în casele clienților săi nu doar piese de mobilier, ci adevărate opere de artă, care îmbină funcționalitatea cu estetica. Aceasta este răsplata muncii asidue: feedback pozitiv, recenzii elogioase și recomandări sincere din partea celor ce au ales Bellona. 

Diversitatea colecțiilor - fie că vorbim de living, dining, dormitor sau camera copiilor - demonstrează angajamentul și pasiunea cu care echipa Bellona se dedică fiecărui detaliu. 

Și pentru că necesitățile și confortul clienților este o prioritate, Bellona vine cu o noutate: B-Sleep Saltele. Înțelegând importanța unui somn odihnitor, marca a decis să extindă spațiul dedicat produselor pentru un somn mai bun, oferind saltele, paturi, plapume și perne, lenjerii de pat de cea mai înaltă calitate la cele mai avantajoase prețuri într-un spațiu confortabil și plăcut.

Mulțumim pentru acești trei ani minunați alături de noi și pentru că sunteți parte din familia Bellona! 

Vă așteptăm cu drag în continuare să vă bucurați de cele mai noi și elegante piese de mobilier și să vă relaxați în zona B-Sleep Saltele.