Piese de mobilier neevidente care pot transforma interiorul

08 August 2021

Atunci când aleg mobilierul, mulți oameni folosesc soluții gata făcute. De exemplu, pentru a amenaja camera de zi, puteți apela pur și simplu la salonul de mobilier tapițat, unde vi se va oferi o gamă de seturi pentru living. De asemenea, puteți alege mobilier și pentru alte camere.

Pentru cei cărora le place să selecteze fiecare element al interiorului cu propriile mâini, va fi interesant să acorde o atenție unor piese de mobilier neevidente, pe care puteți să le observați doar atunci, când răsfoiți cataloagele de mobilă cu prețuri.

Set de mese

O soluție interesantă pentru camera de zi. În loc de o masă de cafea tradițională, puteți procura un set de trei mese identice, care diferă prin culoare. Această soluție originală nu numai că arată bine și proaspăt, dar crește și nivelul de funcționalitate al camerei de zi.
 
Tăblie pentru pat

Dacă nu cumpărați mobilier la comandă pentru dormitor, dar achiziționați un pat gata făcut, îi puteți oferi individualitate sau invers, să îl potriviți în interiorul general cu ajutorul unei tăblii suplimentare.

Dresuar

O altă piesă de mobilier care poate adăuga lux dormitorului dvs. Răsfoind catalogul de mobilă, veți vedea deseori seturi de mobilier gata făcute, compuse din noptiere, paturi și dulapuri glisante. Dacă spațiul și interiorul general permit, asigurați-vă că achiziționați un dresuar rafinat. Această piesă de mobilier nu numai că va decora dormitorul, ci va deveni și un plus funcțional util. 

Bibiliotecă

Acordați atenția cuvenită cărților: găsiți un loc unde să le păstrați în interior, lăsați-le să devină parte a compoziției generale și nu ceva secret și ascuns în dulapurile obișnuite pe care magazinele de mobilă le oferă să le cumpărați în plus la mobilierul tapițat. O bibliotecă în casă va adăuga un farmec special locuinței dvs. 

Husă pentru saltea

Vă puteți aminti despre acest lucru mic atunci când alegeți mobilier în internet magazine: aceasta va apărea în sfaturi atunci când ajungeți la secțiunea „dormitor”. Acest sfat nu este deloc despre frumusețe. El este despre caracterul practic al husei pentru saltea, care va salva salteaua de murdărie și pete, iar dvs. de costurile suplimentare ale curățării chimice: bellona.md

Unde să cauți

Dacă sunteți în căutarea unor soluții interesante și originale pentru interiorul dvs., puteți cumpăra mobilier în Chișinău: showroom-ul Bellona, bellona.md, oferă o gamă largă de mobilier și accesorii care pot satisface cel mai exigent gust. În același timp, nu trebuie să fiți în capitală: Bellona livrează în toate colțurile țării.

Vom îndeplini orice solicitare. La noi puteți comanda un design conceptual de mobilier, puteți selecta mobilier pentru școlar, puteți cumpăra mobilier de grădină și găsiți cele mai bune covoare turcești în Chișinău.