Pregătește-ți interiorul de sezonul cald: 7 Idei pentru decorul de vară al casei

01 Mai 2024

Echipa Bellona vă ajută să creați o atmosferă de prospețime și curaj prezentând o gamă largă de articole de mobilier și decor.

Culori luminoase și vibrante

Pentru perioada de vară renunțați la elementele în culori întunecate sau pastelate, în schimb utilizați chiar și în cele mai mici detalii accente de culori. O atmosferă deosebită de căldură și confort în interiorul dvs. vor aduce culorile galben, albastru și verde, care sunt asociate cu soare, cer și natură. În acest scop puteți utiliza pernele decorative de la Bellona din colecția Flamingo sau Marin, care sunt într-o gamă variată de culori.

Textile lejere și naturale

Optați pentru set-uri de lenjerie pentru pat, prosoape și cuverturi din materiale naturale precum bumbacul sau mătasea. Aceasta o să vă ajute să creați un spațiu aerisit și proaspăt. În magazinul Bellona o să găsiți halate de baie din colecția Luxury care sunt 100% bumbac. De asemenea, o idee bună ar fi să plasați jos un covoraș subțire și nu foarte pufos, precum modelele Bellona din seriile Deco Ibiza, Tierra sau Deco Natural.

Accente tropicale

Accentele exotice sau marine vor contribui la amenajarea unui spațiu relaxant. Acestea ar putea să se regăsească în perne decorative sau de exemplu, în lenjeriile de pat cu imprimeuri de frunze sau palmieri.

Mobilier de exterior in interior

Experimentați prin plasarea mobilierului de terasă în interiorul casei. Puteți instala balansoare, hamacuri sau mese. Materialele din care se confecționează aceste articole sunt de obicei lemnul și ratanul care vor aduce o notă rustică și boemă în locuința dumneavoastră.

Luminozitate și spațiu deschis

Eliminați tot ce aglomerează interiorul dumneavoastră și utilizați obiecte minimaliste sau transparente ca să creați mai mult spațiu și să permiteți luminii să pătrundă în încăpere.

Artă și decorațiuni personalizate

Adăugați personalitate spațiului dvs. prin intermediul artei și decorațiunilor personalizate. Tablouri abstracte, fotografii cu peisaje de vară sau obiecte artizanale vor aduce unicitate și căldură în locuință.

Saltele și lenjerii proaspete și colorate

Nu uitați să vă împrospătați și dormitorul pentru a vă bucura de un somn odihnitor în sezonul cald. Optați pentru saltele Bellona, care sunt confortabile și permit circulația aerului, ceea ce este perfect pentru un somn răcoros și liniștit în nopțile călduroase de vară. Alegeți Lenjerii de pat din materiale ușoare și culori vesele pentru a completa atmosfera de vară din interiorul casei dvs.

Indiferent de preferințele dumneavoastră în materie de design interior, vara este momentul perfect pentru a reîmprospăta și reinventa locuința. Cu aceste idei pentru decorul de vară, veți putea crea un spațiu plin de prospețime și vitalitate în care să vă simțiți ca într-o vacanță permanentă.