Unul dintre cele mai dificile aspecte ale decorării unei case, în special în casele mici, este alegerea mobilierului potrivit. În plus, diferite piese de mobilier trebuie să se completeze reciproc și să se potrivească cu spațiul general al casei.

În acest articol, vă vom oferi câțiva factori de care ar trebui să țineți cont atunci când cumpărați mobilier pentru casă. În plus, vă vom oferi câteva idei de mobilier pentru casele mici, pentru a profita la maximum de spațiul dvs.

Construcție

Cel mai bine este să achiziționați mobilier de corp, care reprezintă baza oricărui spațiu locativ sau de birou. Mobila de corp nu este doar o decorațiune, dar și o parte funcțională importantă în camera sau casa dvs. Scopul principal al acestui tip de mobilier este amenajarea compactă a lucrurilor și a electrocasnicelor pentru crearea unui stil armonios și ca să vă simțiți plăcut în spațiul în care vă aflați.

Când cumpărați mobilier pentru casă, accentul dvs. principal ar trebui să fie mai degrabă confortul decât estetica, deși aceasta din urmă este, de asemenea, importantă.

Forma generală

Ar trebui să vă concentrați asupra siluetei mobilierului. Indiferent dacă este mobilier în stil contemporan sau clasic, este necesar să vă asigurați că forma va rezista testului timpului. În plus, mobila trebuie să fie la maxim confortabilă în uzura zilnică, de aceea mobila care se strînge foarte greu sau are forme complicate și ciudate nu este binevenită.

Încorporarea în spațiu

Pentru ca spațiul camerei și casei să nu fie aglomerat, puteți opta pentru mobilier montat pe perete, cum ar fi rafturile, birourile și suporturile pentru tehnica mica și pentru mobilă modulară. În cazul în care spațiul casei dvs. este mai mare, acesta vă permite să atrageți atenția la seturi de mobilă complete, care includ canapele, dulapuri, bufete, comode, mese, scaune și chiar accesorii.

Designerii magazinului de mobilă în Chișinău Bellona vă pot ajuta să alegeți cel mai potrivit mobilier pentru casa dvs. Un avantaj al salonului nostru de mobilă este faptul, că la noi puteți procura mobilă și accesorii pentru toată casa. Noi oferim modele separate și seturi de mobilă de calitate înaltă pentru camera de zi, dormitor, mobilă pentru bucătării, mobilă pentru copii, covoare, textile pentru casă și multe altele. Vă invităm în showroom-ul Bellona!