Sfaturi pentru decorarea sufrageriei

11 Februarie 2022

Mai multe opțiuni de iluminat
Iluminatul este unul dintre cei mai importanți factori care determină ambianța interiorului. Vă recomandăm să aveți mai multe soluții de iluminat în sufrageria dvs., dintre care, cel puțin una să fie reglabilă, pentru a crea o atmosferă mai intimă sau mai practică, după caz.

Identificarea mesei potrivite
Masa este elementul cheie într-o sufragerie. Asigurați-vă că alegeți o masă care să nu ocupe prea mult spațiu în cameră, dar să fie suficient de spațioasă, încât să încapă oaspeții care vor veni în vizită. Modelele extensibile sunt cele mai potrivite în acest caz. Alegeți modelele care sunt compatibile nu numai cu gusturile dvs., ci și cu stilul încăperii.

Pregătiți lumânările!
Lumânările sunt accesorii indispensabile pentru crearea unei atmosfere calde. La o ocazie specială, o cină romantică, oricând veți dori să creați o atmosferă mai intimă sau când veți avea pană de curent - lumânările vor fi la îndemână. În plus, suporturile pentru lumânări, bine integrate în designul sufrageriei, vor adăuga o notă de eleganță întregului spațiu.

Nu uitați de alte obiecte decorative
Obiectele de decor adaugă caracter oricărei încăperi. De exemplu, puteți schimba aspectul sufrageriei, atârnând tablouri sau rafturi pe pereți, care vor adăuga căldură în cameră. La fel, puteți apela la articole care vor face camera să respire, cum ar fi plantele în ghivece, și să contribuie la crearea unui mediu mai sănătos.
 

Când vine vorba de articole decorative, nu ezitați să experimentați, având grijă, în același timp, să nu aglomerați camera! bellona.md