Filtru

Oglinzile adaugă lumină interiorului casei, la fel ca ferestrele. O oglindă bine amplasată conferă unei camere un aspect luminos și deschis. Pentru a beneficia la maximum de oglinzi, este important să împerecheați oglinda potrivită cu locația potrivită în apartamentul sau casa dvs.

Oglinda poate mări orice spațiu
Mulți oameni folosesc oglinzile în primul rând pentru înfrumusețare. Cu toate acestea, puțini le consideră ca un accesoriu extraordinar pentru interior sau ca un ajutor practic pentru mărirea optică a oricărui spațiu. Dacă dvs. folosiți oglinzile în camere mici, coridoare sau holuri pentru a le extinde vizual, asigurați-vă că oglindă reflectă ceva frumos. Puteți încorpora oglinda pe unul dintre pereții în casă pentru a face camera optic mai mare.

Sursă suplimentară de iluminare
Oglinzile nu numai că măresc spațiul, dar adaugă și mai multă lumină în cameră. Ele reflectă cea mai mare parte a luminii care cade asupra lor înapoi în cameră. De exemplu, o oglindă plasată vizavi de fereastră într-un dormitor mic va reflecta lumina în cameră, făcând camera să pară mai luminoasă și mai spațioasă.

Oglinda ca element de decor perfect
Formele atipice ale oglinzilor adaugă interiorului individualitate și originalitate. Utilizarea lor este extrem de variabilă și depinde de dvs., unde le plasați - pe pereți, tavane, mobilier sau pur și simplu să se sprijine de perete. Deja ați decis că doriți să cumpărați accesorii pentru mobilă? Puteți găsi un sortiment larg de accesorii pentru mobilier în magazinul de mobilă în Chișinău Bellona.

Unde să folosiți oglinzile
Oglinzile pot fi folosite în orice cameră. Majoritatea designerilor preferă să le plaseze în zona de intrare. Spațiile care duc lipsă de lumina naturală sunt perfecte pentru a amplasa oglinzi.
1. Șemineu
O oglindă plasată deasupra șemineului poate reflecta flăcările. Acest lucru reduce senzația de frig și întuneric. Reflecția ajută la crearea unei senzații mai calde.
2. Vestiare
În majoritatea apartamentelor, vestiarele nu au ferestre. Dacă faceți ca tavanul să fie oglindit integral sau parțial, oglinzile cu luminile aprinse vă vor lumina camera.
3. Între două ferestre
Dacă așezați o oglindă între două ferestre, aceasta vă va ajuta să maximizați lumina naturală și, de asemenea, veți păcăli ochiul să creadă că există o altă fereastră. De asemenea, puteți să sprijiniți de perete o oglindă înaltă.
4. Coridoare
Când puneți o oglindă în capătul holului, acesta va părea mai mare decât în ​​realitate. Veți obține acel efect de oglindă infinită.
5. Pereții întunecați
Aveți un perete cu accent întunecat? Plasați o oglindă pe acest perete, camera nu se va simți atât de rece și de mică. Oglinda va reflecta partea mai deschisă a camerei.
6. Baie
Dacă aveți o baie fără fereastră, o oglindă mare deasupra chiuvetei poate fi suficientă. Cu toate acestea, dacă aveți spațiu pe perete, vă recomandăm să mai adăugați câteva oglinzi. Acestea vă vor ajuta să extindeți spațiul camerei.

Pentru a crea un interior elegant și stilat vă recomandăm să alegeți dintre cele mai bune saloane de mobilă în Chișinău, cum ar fi Showroom-ul Bellona. La noi puteți găsi mobilă de calitate înaltă, accesorii, textile și multe altele. În cazul în care dvs. deja ați fost în magazine de covoare în Chișinău și în alte magazine de mobilă din țară, neapărat intrați și la Bellona, pentru a putea compara ofertele și produsele pentru casa dvs.