Cele mai noi știri din domeniul mobilier

Fii la curent cu toate promoțiile și reducerile din showroom-ul Bellona. Accesează pagina și verifică cele mai recente reduceri și oferte.

02 Iunie 2022

Toate acestea într-o prezentare a noilor colecții de mobilier Bellona pentru partenerii noștri din domeniul designului și arhitecturii.

22 Februarie 2022

Mai întâi de toate - mobilierul!
În realizarea designului în stil minimalist, amenajarea pornește de la o bază funcțională - mobilier simplu, atemporal, combinat cu gust.

11 Februarie 2022

Întrucât sufrageria e locul care găzduiește oaspeții, unde se savurează bucate delicioase și unde se poartă discuții lungi și plăcute cu cei dragi, este important ca această cameră să fie cât mai confortabilă și mai utilă. Deci, la ce ar trebui să atrageți atenția când vă decorați sufrageria?

03 Februarie 2022

Deși e o piesă de mobilier mică, aceasta îndeplinește mai multe funcții: de întregire a aspectului vizual, de stocare sau de susținere a decorațiunilor.
Cum o alegeți? După stilul abordat în livingul dvs., după buget, formă, mărime sau material.

17 Ianuarie 2022

Ce înseamnă un mobilier potrivit? Această sintagmă poate fi interpretată diferit, în conformitate cu preferințele cumpărătorilor.

24 Decembrie 2021

De cât timp nu v-ați schimbat salteaua? Dacă răspundeți afirmativ la următoarele întrebări, a venit timpul s-o faceți.

25 Noiembrie 2021

Camera lor e și dormitor, și teren de joacă, și spațiu de stocat haine, jucării, dar e și școală.
Pentru a se simți confortabil când își fac temele sau când fac ore online și pentru a se concentra maxim, trebuie să țineți cont de câteva principii.

06 Octombrie 2021

Duminică, 10 Octombrie, showroom-ul de mobilă Bellona sărbătorește un an de la lansarea sa în Republica Moldova.

08 August 2021

Cumpărăturile online au crescut într-un ritm foarte rapid în ultimii ani. Avantajele achizițiilor la distanță împreună cu măsurile de securitate introduse în opțiunile de plată online au accelerat creșterea acestei industrii.

08 August 2021

 Brandul Bellona crează mobilier de calitate înaltă, din materiale durabile. La noi puteți găsi mobilă la comandă, mobilă pentru living şi dormitor, set mobilă pentru copii, concepte de mobilier, accesorii, textile şi alte produse

08 August 2021

Achiziționarea mobilei, cum ar fi dormitoare seturi, masă pentru bucătărie, dormitor pentru copii sau canapea pentru living, poate fi mai stresant decât procurarea unui automobil. Chiar dacă automobilele sunt de obicei mult mai scumpe decât un set de mobilier, scopul acestora este pur și simplu să transporte șoferul la destinația sa în siguranță.

08 August 2021

Shopping-ul în saloane de mobilă din Chișinău este cel mai simplu mod de a naviga printr-o varietate extinsă de mobilier, dar găsirea piesei perfecte pentru un spațiu poate părea o sarcină dificilă.

08 August 2021

Dacă sunteți în căutare de mobilă în Chișinău, în primul rând ar trebui să vizitați sălile de expoziții și top magazine de mobilă, pentru a avea o idee despre ce se oferă pe piață acum, ce stiluri și mobilier sunt în trend și ce mobilă pt casă puteți alege.

08 August 2021

Dacă sunteți în căutarea unor soluții interesante și originale pentru interiorul dvs., puteți cumpăra mobilier în Chișinău: showroom-ul Bellona oferă o gamă largă de mobilier și accesorii care pot satisface cel mai exigent gust.

08 August 2021

Mobilierul tapițat este elementul de bază al confortului sufrageriei fiecărei case. În plus, mobilierul tapițat definește interiorul general al oricărei camere.

08 August 2021

Achiziționarea mobilierului Bellona este o investiție profitabilă în confortul familiei dumneavoastră.

08 August 2021

Specialiștii Bellona vă vor ajuta să creați un design conceptual și vor livra mobilier la comandă în Chișinău și în toată Moldova, care se va potrivi perfect. Indiferent de ceea ce aveți nevoie: o zonă de luat masa sau un set de mobilier pentru bucătărie, showroom-ul de mobilă

07 August 2021

Design-ul camerei unui copil nu este doar o chestiune de estetică și comoditate, ci și unul dintre aspectele dezvoltării și formării unui copil.

Înainte de a contacta un salon de mobilă, trebuie să vă gândiți la toate aspectele: vârsta și înălțimea copilului, durata de viață a mobilierului, suprafața camerei, materialul și multe altele.

20 Mai 2021

Atunci când alegeți mobilierul pentru casă, pe lângă faptul că acesta trebuie să arate frumos din punct de vedere estetic, mai trebuie să îndeplinească încă cel puțin trei criterii, pentru ca dvs. să vă bucurați de el cu adevărat pe parcursul multor ani.

20 Mai 2021

Dacă doriți să vă amenajați frumos și stilat întreaga casă, pentru ca aceasta să reflecte o idee unică, nu este nevoie să apelați neapărat la un designer de interior.

20 Mai 2021

Bellona este un salon de mobilă cu renume internațional, ce își are sediul în Chișinău pe str. Calea Orheiului 120.

08 Februarie 2021

Acum este mai simplu ca oricând să cumperi mobilă pentru întreaga casă.

25 Noiembrie 2020

În showroom-ul de mobilă Bellona puteți găsi:

13 Octombrie 2020

Recent la Chișinău și-a deschis ușile showroom-ul renumitului brand Bellona, produsele căruia au fermecat întreg mapamondul.

08 Octombrie 2020

Dragi clienți, vă prezentăm noul nostru produs – salteaua SOFT SELECTION V GUARD de la Bellona care, în curând, va apărea pe piața din Republica Moldova.