5 activități relaxante pe care să le practici pe timp de vară

14 Iunie 2024

Vara este anotimpul ideal pentru a încerca ceva nou. Căldura și weekend-urile lungi sunt ingredientele ideale pentru a transforma vacanța de vară și concediile în amintiri de neuitat. Cât e vara de lungă poţi să încerci în fiecare zi noi experienţe, aşa încât să nu existe nicio zi de vacanţă în care să te plictiseşti.

Dacă ești în pană de idei, noi îți oferim o listă de 5 idei de activități relaxante pe care să le practici împreună cu familia sau prietenii pe timp de vară. Fie că îți dorești activități de făcut acasă sau în aer liber, noi te putem ajuta cu sfaturi și idei pentru orice ocazie. Să începem!

Redecorează o cameră fără bani

Toți avem locul nostru preferat în casă, fie că e biroul, dormitorul sau sufrageria. De ce să nu o transformi intr-un spațiu și mai relaxant și primitor, fără a cheltui o avere? Ai putea muta mobila de exemplu. Nu te teme să experimentezi! A rearanja piesele de mobilier poate schimba complet atmosfera camerei, oferindu-i un aer proaspăt și o perspectivă nouă.

Oferă o notă personală spațiului cu decorațiuni create de tine. Poți folosi materiale reciclate, picturi, fotografii sau plante pentru a crea un colț unic care reflectă personalitatea ta. Amenajarea unui spațiu confortabil și plăcut poate avea un impact pozitiv semnificativ asupra stării tale de spirit. Te vei simți mai relaxat, mai creativ și mai energizat, gata să te bucuri la maximum de timpul petrecut acasă.

De aceea, la Bellona îți oferim o gamă variată de decorațiuni pentru casă, la prețuri accesibile, pentru a-ți transforma orice cameră în refugiul tău de liniște. La noi găsești aromatizatoare, abajururi și oglinzi de toate formele. 

Schimbă-ți camerele între ele

Ai mai multe camere sau dormitoare la dispoziție? Minunat! De ce nu le-ai schimba destinația pentru un plus de prospețime și funcționalitate? De exemplu, ai putea transforma dormitorul secundar într-un birou liniștit. Un spațiu dedicat exclusiv muncii te va ajuta să te concentrezi mai bine și să fii mai productiv.

O altă idee ar fi să amenajezi dormitorul principal pentru a primi invitați. Oferă-le celor dragi un loc confortabil și primitor unde să se relaxeze și să se simtă ca acasă. Sau ai putea să muți masa din bucătărie în sufrageria spațioasă. 

În acest fel creezi un spațiu mai generos pentru a lua masa cu familia sau prietenii, perfect pentru seri pline de conversații și voie bună. La Bellona cu siguranță vei găsi toate piesele de mobilier de care ai nevoie pentru a-ți amenaja camerele așa cum îți dorești. Poți alege modele din game diferite, precum Havana, Pandora sau Plaza. 

Fă un club de comedie în sufragerie

Dacă ești fan al comediei și vrei să transformi sufrageria ta într-un club de stand-up, acum este mai ușor ca niciodată. Iată ingredientele necesare pentru o seară de neuitat:

  • Alege înregistrări cu comedianții tăi preferați sau caută talente noi pe platformele online;
  • Diminuează intensitatea luminilor pentru a crea o ambianță cozy și relaxantă;
  • Decorează sufrageria cu elemente care te fac să te gândești la comedie: postere cu actori comici, fraze amuzante scrise pe perete sau chiar un microfon improvizat. Mai mult decât atât, optează pentru seturi de la Bellona cum ar fi Indiana, Veronica sau Havana. 

Construiți o mini-gradină împreună cu cei mici

Îngrijirea plantelor este o activitate minunată care poate oferi copiilor o mulțime de beneficii, inclusiv lecții valoroase despre responsabilitate.

Pe măsură ce udă florile, pun semințe în pământ și urmăresc cu entuziasm cum cresc plantele, cei mici învață cum să aibă grijă de ceva care depinde de ei. Ei descoperă că viața plantelor are nevoie de atenție și efort constant, de la udare și lumină solară, la îngrășământ și protecție împotriva dăunătorilor. Poți adăuga în mini-grădină și un balansuar, care cu siguranță îl va bucura pe cel mic. Modelele Fiona, Rossa sau Defne cu siguranșă se vor potrivi cu grădina ta. 

Încercați-vă talentele artistice în bucătărie 

De exemplu, puteți crea propria marca de inghetata în familie sau rețete pentru cartea de bucate a familiei. Continuati provocarea printr-un brainstorming în familie pentru a găsi cel mai fun sau mai interesant nume pentru reteta voastra. 

La Bellona veți găsi tot mobilierul de care veți avea nevoie pentru o bucătărie chic. Puteți alege modele precum Palermo, Larissa sau Loretto.