Despre noi

20 Mai 2021

Bellona este un salon de mobilă cu renume internațional, ce își are sediul în Chișinău pe str. Calea Orheiului 120.

Un brand cunoscut la nivel mondial ce se remarcă prin calitate, inovație și design.

Misiunea noastră este să producem mobilier de calitate superioară pentru a ne ridica la standardele așteptărilor clienților noștri. De aceea ne situăm deja în topul primelor 5 mărci de mobilier de talie mondială preferate de clienți.

Bellona are o suprafață de producție închisă de 191.000 m², stabilită pe o suprafață totală de 350.000 m². Cu un număr total de angajați de peste 4.035 de persoane, dintre care peste 3.778 de lucrători în fabrica și un personal administrativ de 257 de persoane, acesta își comercializează produsele prin cei peste 745 de dealeri, în 55 de țări cu peste 2500 de showroom-uri.

Unitatea de producție are capacitatea de a produce 2.500 de canapele și 400 de seturi de canapele pe zi. Unitățile de producție de articole de pat și textile pentru casă au o capacitate de producere de 6.000 de așternuturi și 15.000 de bucăți de produse textile pentru casă pe zi.

Un magazin de mobilă în Chișinău, comod amplasat, cu o gamă largă de mobilier expus, la prețuri accesibile și calitate pe măsură.

Ofertele și promoțiile pe care le organizăm regulat, vă vor permite să achiziționați mobilă ieftină de o calitate de neegalat.

Colecțiile noastre de mobilă se reînnoiesc periodic, astfel veți putea găsi ceva nou de fiecare dată când ne vizitați.

Aici veți găsi ceea, ce nu ați găsit în alte magazine de mobilă în Chișinău. De la covoare și textile pentru casă, până la concepte întregi de mobilier care vă vor ajuta să vă amenajați întreaga locuința în același stil.

Seturi pentru dormitor, living sau sufragerie, mobilă pentru camera copiilor și adolescenților, măsuțe de cafea și zigon; toate acestea vor oferi confort și un design unic casei dvs. și vor crea o atmosferă primitoare și caldă.

Fie că sunteți adeptul stilului clasic sau celui modern, în showroom-ul Bellona, veți găsi cu siguranță ceea ce vi se potrivește de minune.

Pentru un plus de confort și ușurință, acum puteți vedea toată gama de mobilier pe site-ul nostru și de asemenea puteți plasa comanda și achita online, iar noi vă vom livra gratuit în Chișinău mobila în cel mai scurt timp.

Vă reamintim că toată colecția de mobilă poate fi achiziționată acum și în rate cu 0% dobândă.

Așadar, dacă sunteți în căutare de mobilă în Chișinău, vă așteptăm de luni până duminică în showroom-ul Bellona, iar consultanții noștri vă vor ajuta cu drag în alegerea mobilierului perfect pentru Dvs.