Filtru
Top vânzări
-30%
NoStress Saltea
4 026 Lei 5 752 Lei
Top vânzări
-25%
Almina Saltea
3 743 Lei 4 990 Lei
-25%
Golden Comfort Saltea
12 682 Lei 16 909 Lei
-25%
Orient Plus Saltea
4 158 Lei 5 544 Lei
Top vânzări
YogaRhythm Saltea
14 761 Lei
-30%
Ecoplus Saltea
3 347 Lei 4 782 Lei
-20%
Soft Selection V-Guard Saltea
11 088 Lei 13 860 Lei
Top vânzări
Top vânzări
Dream Bamboo Saltea
11 365 Lei
Top vânzări
Ergoform-5 Saltea
6 237 Lei
Top vânzări
Dream Cotton Saltea
21 552 Lei
Top vânzări
Top vânzări
Visco Prime Saltea
12 335 Lei
New

Saltele în Chișinău în sortiment.

 Saltele în asaoomnul este foarte important pentru viața noastră și o saltea pentru pat confortabilă este un pas important spre îmbunătățirea calității vieții. Alegerea unei saltele este o chestiune de preferință personală, iar noi vă vom oferi câteva sfaturi, care vor ajuta să faceți alegerea potrivită.

Susținere
Suportul saltelei este un factor crucial în prevenirea și ameliorarea problemelor coloanei vertebrale și a durerilor de spate. Toate tipurile de saltele ar trebui să ofere niveluri suficiente de susținere. Cel mai bun suport pentru spate oferă saltelele ortopedice. În salonul Bellona puteți găsi saltele cu straturi de spumă poliuretanică de diferită densitate, concepute special pentru confortul dvs. în timpul somnului.

Temperatura
Temperatura corpului este un factor important în calitatea somnului. Pentru mulți oameni transpirația și supraîncălzirea scad nivelul de confort în timpul somnului. Materialele speciale din care sunt făcute saltelele pot crește cantitatea de circulație a aerului în jurul corpului și pot oferi un mediu mai răcoros pentru somn

Izolarea mișcării
În cazul în care partenerul dvs. are tendința să se întoarcă și să se miște activ în timpul somnului, izolarea mișcării poate fi un criteriu critic în alegerea saltelei. Saltelele cu arcuri individuale sunt eficiente la izolarea mișcării corpului și vă garantează că dvs. nu veți simți mișcarea partenerului în somn. Prin absorbția presiunii, materialele opresc acel efect de ondulare care poate fi atât de perturbător noaptea.

Reducerea alergenilor
Pentru a reduce alergenii trebuie să alegem o saltea din materiale naturale și cu calități antimicrobiene. Salteaua Soft Selection V-Guard – inovație a mărcii Bellona, este o saltea ortopedică, igienică și perfectă împotriva virușilor

Durabilitate
Pentru ca salteaua dvs. să fie durabilă, evitați saltelele foarte moi, care se pot comprima și compacta în timp. Odată ce suprafața patului devine scufundată, suportul oferit de straturile inferioare ale saltelei devine practic lipsit de valoare.

Bellona este un magazin de mobilă în Chișinău unde puteți găsi în vânzare saltele, baze pentru pat, tablii și huse de o calitate înaltă la prețuri accesibile pentru orice buget. Consultanții magazinului de mobilă vă vor ajuta să alegeți cea mai bună saltea pentru un somn liniștit și confortabil. Iar dacă sunteți în căutarea mobilei pentru casa dvs., puteți găsi tot de ce aveți nevoie în showroom-ul Bellona.