Casa sau apartamentul în care locuim este o reflecție a modului nostru de viață. Mobila pe care ne odihnim în fiecare zi, accesoriile și textilele, care creează stilul și atmosfera în interior și mărunțișurile, care sunt un indiciu al personalității noastre, ne caracterizează pe noi și ne crează zilnic dispoziția. Dacă dvs. doriți să schimbați ambianța în care vă aflați, cea mai potrivită decizie este renovarea interiorului sau reparația completă și schimbul design-ului în casă.
 
Desigur, cel mai bine este să alegem designul încăperii și mobilei după gustul nostru, dar în cele mai multe cazuri noi putem omite ceva, greși cu măsurările sau cu asortarea în interior. Pentru a crea un design modern și elegant, mulți apelează la profesioniști, cum ar fi designeri de interior. O problemă este că deseori, serviciile designerilor sunt scumpe și nu putem fi siguri că conceptele prezentate de ei ne vor place și se vor potrivi așteptărilor noastre. O alternativă perfectă sunt conceptele de design și conceptele de mobilier.
 
Ce este un concept? Să presupunem că ați găsit mobilier care v-a plăcut enorm, dar nu cunoașteți cum să îl asortați în cameră și cu alte piese de mobilă. Designerii noștri iau câteva piese de mobilier și creează un design concept, cum acestea ar putea fi asortate între ele și cum se vor privi într-un ansamblu. Avantajul unui concept de mobilă este că dvs. vedeți deja rezultatul lucrului unui designer de interior și puteți să vă imaginați cum va fi acest concept implementat în camera sau casa dvs. Avînd o idee vizuală clar formulată, puteți începe să căutați mobilierul care se va integra în această idee.
 
Pe site-ul magazinului de mobilă din Chișinău Bellona sunt prezentate concepte de mobilă în stil modern și funcțional. Dacă dvs. ați ales conceptul potrivit, puteți vedea care piese de mobilă intră în acesta, iar noi le vom aduce la comandă pentru dvs. Fiecare piesă de mobilier pe care o creăm este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate și cu o funcționalitate perfectă. Mobila la comandă de la salonul Bellona este o oportunitate de a realiza propriile idei și a pune suflet în viitorul mobilier, care va deveni o garanție a confortului în casa dvs.
 
La Showroom-ul Bellona puteți opta pentru mobilă la comandă, dar dacă nu doriți să așteptați, în magazine veți găsi mobilier de o calitate excelentă. Vă așteptăm cu drag la noi în showroom și vă vom ajuta să alegeți mobilă pentru casa dvs.!