Top vânzări
Top vânzări
Top vânzări
Sanvito S Canapea
19 980 Lei
Top vânzări
Sanvito Dresuar
8 798 Lei
Top vânzări
Sanvito Noptiera
4 763 Lei
Top vânzări
Top vânzări
Top vânzări
Sanvito Puf
3 241 Lei
Top vânzări
Top vânzări
Sanvito Pat
12 569 Lei
Top vânzări
Sanvito Sifonier
27 980 Lei
Top vânzări
Sanvito Comoda TV
9 990 Lei
Top vânzări
Sanvito Bufet
15 479 Lei
Top vânzări
Sanvito Vitrina
14 487 Lei
Top vânzări
Sanvito Scaun
3 704 Lei
Sanvito Masa
15 942 Lei
Top vânzări
Sanvito Fotoliu
9 856 Lei
Top vânzări
Sanvito Canapea
19 980 Lei

Casa sau apartamentul în care locuim este o reflecție a modului nostru de viață. Mobila pe care ne odihnim în fiecare zi, accesoriile și textilele, care creează stilul și atmosfera în interior și mărunțișurile, care sunt un indiciu al personalității noastre, ne caracterizează pe noi și ne crează zilnic dispoziția. Dacă dvs. doriți să schimbați ambianța în care vă aflați, cea mai potrivită decizie este renovarea interiorului sau reparația completă și schimbul design-ului în casă.
 
Desigur, cel mai bine este să alegem designul încăperii și mobilei după gustul nostru, dar în cele mai multe cazuri noi putem omite ceva, greși cu măsurările sau cu asortarea corectă în interior. Pentru a crea un design modern și totodată elegant o alternativă perfectă sunt conceptele de mobilier.
 
Ce este un concept? Să presupunem că ați găsit mobilier care v-a plăcut enorm, dar nu cunoașteți cum să îl asortați în cameră și cu alte piese de mobilă. Designerii Bellona iau câteva piese de mobilier și creează un design concept, oferind o vizualizare clară despre cum acestea ar putea fi asortate între ele și cum se vor privi într-un ansamblu. Avantajul unui concept de mobilă este că dvs. vedeți deja combinația pieselor de mobilier în acelați stil și astfel puteți să vă imaginați cum va fi acest concept implementat în camera sau casa dvs. Avînd o idee vizuală clar formulată, puteți începe să căutați mobilierul care se va integra în această idee.
 
Pe site-ul magazinului de mobilă din Chișinău Bellona sunt prezentate concepte de mobilă în diverse stiluri cu sistem funcțional și foarte practic.Alegerea conceptului de mobilier potrivit este o oportunitate de a mobila ușor orice interior și care va deveni o garanție a confortului în casa dvs.
 
La Showroom-ul Bellona puteți opta pentru mobilier atât din stoc cât și la comandă de o calitate excelentă și cu un design unic. Vă așteptăm cu drag la noi în showroom și vă vom ajuta să alegeți mobilă pentru casa dvs.!