Modele de mobilă pentru casă potrivite în orice design

Poți crea cel mai frumos design interior alegând modele moderne de mobilă pentru casă din showroom-ul modern Bellona

O modalitate de a face camera de zi confortabilă și captivantă este alegerea mobilierului potrivit. Alegerea mobilierului pentru camera de zi poate fi o sarcină dificilă. Există o mulțime de stiluri și modele diferite în magazine de mobilă în Chișinău și pentru a face o alegere perfectă va trebui să luați în considerație multe momente și criterii. Din fericire, noi am pregătit un ghid care vă va ajuta să alegeți mobilierul potrivit pentru camera de zi și să primiți plăcere la cumpărarea mobilei.

Concentrați-vă pe elementele de bază

Așezatul este o parte esențială a mobilierului de living. Prin urmare, ar trebui să vă asigurați că mobila este confortabilă. Una dintre cele mai bune alegeri este o canapea stilată și comodă. Această canapea poate fi plasată fie în mijlocul camerei, fie lîngă perete. În general, ar trebui să alegeți țesături care sunt rezistente la pete și se curăță ușor. În timp ce alegerea culorii depinde de gustul individual, pentru un aspect luminos în cameră, puteți alege o culoare neutră, bej, nud, sau gri. În același timp, dacă în interior persistă culori sumbre, optați pentru o culoare vie, în așa mod veți da viață încăperii.

Planificați spațiul

Planificarea corectă a spațiului de locuit este foarte importantă. Prea mult mobilier va face camera să pară aglomerată și vă veți simți inconfortabil. Pe de altă parte, mobilierul insuficient va face camera să pară goală. Ar trebui să vă dați seama cum să obțineți un echilibru. O modalitate ușoară este să schițați unde veți așeza fiecare piesă de mobilier pe hârtie. În mod ideal, vă puteți concentra mobilierul în jurul unui șemineu, TV sau oricărui alt punct central. Acest lucru vă va ajuta să decideți unde se va încadra mobilierul.

Luați în considerare arhitectura

Elementele arhitecturale sunt foarte importante atunci când alegeți mobila pentru camera de zi. Ferestrele, ușile și coloanele pot afecta amenajarea mobilierului. Prin urmare, ar trebui să alegeți mobilier care să se potrivească în funcție de designul architectural și să completeze designul interior.

Alegeți mobilier de înaltă calitate

Este de la sine înțeles că ar trebui să cumpărați mobilier calitativ, deoarece mobilierul de top este o investiție excelentă. Asigurați-vă că alegerea dorită de scaune sau canapele are un design excelent și mobila este destul de calitativă ca să vă bucure câțiva ani. De asemenea, atrageți atenție la furnitura mobilei și la ușurința de utilizare a mobilierului.

Asigurați-vă că este completată tematica casei dvs.

Atunci când alegeți mobila, ar trebui să vă asigurați că ea completează aspectul camerei de zi. Dacă o piesă de mobilier nu se potrivește cu altele, spațiul de locuit va arăta ciudat. Potrivirea nu înseamnă că ar trebui să aibă aceeași culoare. Cu toate acestea, trebuie să existe un aspect de coordonare a temei. Dacă doriți o temă modernă, ar trebui să alegeți mobilier modern. Mobilierul clasic este potrivit dacă doriți ca spațiul dvs. să arate elegant și formal. De asemenea, mobilierul pe care îl achiziționați trebuie să completeze alte piese din casă și accesoriile.

În showroom-ul Bellona veți găsi mobilă pentru camera de zi, seturi pentru dormitor, mobilă pentru copii, covoare și accesorii cu un stil excelent și de calitate impecabilă. Creați-vă confortul în casă împreună cu salonul de mobilă Bellona.