Sfaturi utile în căutarea mobilei pentru casa dvs.

08 August 2021

Shopping-ul în saloane de mobilă din Chișinău este cel mai simplu mod de a naviga printr-o varietate extinsă de mobilier, dar găsirea piesei perfecte pentru un spațiu poate părea o sarcină dificilă. Mai jos vă vom oferi câteva sfaturi utile, atunci când vă decideți să mergeți la un magazin de mobilă.

Stabiliți un buget și respectați-l

Cea mai comună problemă pe care o au oamenii atunci când caută mobila pentru cameră sau dormitoare pentru copii este depășirea bugetului stabilit. Atunci când mergeți la magazin de mobilă în Chișinău, ar trebui să luați în considerație câți bani puteți cheltui pentru o piesă nouă, înainte să vă depășiți bugetul lunar. Odată ce aveți o idee fermă despre ceea ce vă doriți și vă puteți permite, sunteți gata să vizitați un magazin de mobilă.

Gândiți-vă la stil și paleta de culori

Pentru ca să vedeți ce stiluri sunt acum în vogă, verificați magazinele de mobilă online, astfel vă puteți crea o imagine de stil, formă și gama de culori a mobilierului dorit. Este important ca mobila să se combine bine cu interiorul locuinței și să fie asortată cu accesorii pentru mobilier, care de asemenea pot fi găsite în magazine. Nu faceți achiziții spontane ale primului mobilier pe care îl vedeți, ultimul lucru pe care vi-l doriți este să cumpărați o piesă care nu se va încadra în decorul actual. Noile achiziții ar trebui să adauge confort și eleganță spațiului dvs., nu să le diminueze.

Nu ezitați să cumpărați mobila online

În cazul în care dvs. nu ați găsit mobila potrivită în magazinele de mobilă, căutați acele magazine, care pot să vă aducă piese stilate de mobilier de peste hotare. Acum puteți găsi mobilă la comandă online de la diferiți producători renumiți, care au reprezentanță oficială în Republica Moldova. Optând pentru mobila gata, dar care este adusă pentru dvs. la comandă, citiți cu atenție recenziile despre producător și informația oferită despre mobilierul selectat, ca să fiți sigur că veți primi anume ceea ce ați comandat.

Salonul de mobilă Bellona este partenerul exclusiv al gigantului turcesc, producătorul brandului de mobilă Bellona. În showroom-ul nostru veți vedea seturi de mobilier asortate, pentru a vă putea imagina cum aceasta mobilă se va privi în casa dvs. Iar dacă dvs. nu aveți timp să vizitați salonul, toată varietatea de mobilier o puteți găsi în catalogul nostru pe website, iar noi vă vom aduce mobila la comandă în Chișinău și în alte orașe ale Moldovei.