De ce ar trebui să cumpărați mobilier în showroom-ul Bellona?

08 August 2021

Mobilierul modern ar trebui să rezolve mai multe probleme simultan:

  • crearea unui mediu confortabil pentru viață și muncă;

  • amenajarea spațiului ținând cont de un anumit stil;

  • corectarea imperfecțiunilor în spațiu (de exemplu, extinderea vizuală, adăugarea de lumină, etc.);

  • adăugarea funcționalității la spațiu.

Salonul de mobilă de designer Bellona oferă o gamă largă de mobilier care nu numai va rezolva toate aceste probleme, dar și va reflecta individualitatea dumneavoastră. Catalogul de mobilier cu prețurile prezentate pe site-ul nostru demonstrează bogăția sortimentului și flexibilitatea prețurilor în showroom.

Ce veți obține adresându-vă la Bellona?

Calitate testată în timp.

Noi oferim o garanție de 12 luni pentru toată mobila noastră. Seturile de mobilier și accesoriile cumpărate de la noi vor servi mulți ani, deoarece noi folosim numai materiale hipoalergenice de înaltă calitate în producția noastră.

Design individual

Crearea mobilierului la comandă, este de obicei, o procedură costisitoare și consumatoare de timp. Dar și comanda mobilei gata făcute, care include alegerea designului, măsurările camerei și alegerea din sute de modele posibile, necesită mult timp și efort. Și, ca urmare, va fi foarte neplăcut să obțineți un set de dormitor care nu se încadrează în designul general al dormitorului sau al zonei de luat masa, care va aglomera excesiv camera.

Magazinul de mobilă Bellona oferă o soluție pentru a evita dezamăgirile - designul conceptual a mobilierului. Pe baza dorințelor dvs., designerii noștri vor selecta piese de mobilier și accesorii care vor forma o singură compoziție și se vor încadra armonios în decorul camerei.

Nivel ridicat de serviciu.

Fiind oriunde în Moldova, puteți să cumpărați mobilier în internet magazin. Vă vom livra comanda gratuit în orice regiune a țării cât mai curând posibil. În plus, puteți achiziționa mobilă în rate de la noi.

Sortiment bogat.

La noi veți putea achiziționa nu numai mobilier: magazinul nostru este situat în Chișinău, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă crea confort în casa dumneavoastră. Mobilier pentru copii și adulți, seturi separate și concepte complete, covoare, oglinzi, lămpi, saltele, tăblii, accesorii, mobilier de grădină - aceasta nu este o listă completă a ceea ce vă oferă showroom-ul de mobilă Bellona.

Achiziționarea mobilierului Bellona este o investiție profitabilă în confortul familiei dumneavoastră.