Cum să simplificați procesul de alegere a mobilierului pentru casă

08 August 2021

Achiziționarea mobilei, cum ar fi dormitoare seturi, masă pentru bucătărie, dormitor pentru copii sau canapea pentru living, poate fi mai stresant decât procurarea unui automobil. Chiar dacă automobilele sunt de obicei mult mai scumpe decât un set de mobilier, scopul acestora este pur și simplu să transporte șoferul la destinația sa în siguranță. Mobilierul, pe de altă parte, este o achiziție mai provocatoare, deoarece reflectă gustul și simțul stilului al proprietarului. De asemenea, pe piață există mii de piese de mobilier de diferite modele, texturi, dimensiuni, culori, materiale și prețuri. Cercetarea pieței, stabilirea unui buget și abordarea minuțioasă a acestei sarcini vă pot ajuta să vă restrângeți alegerile înainte de a vizita magazinele de mobilă în Chișinău pentru a face cumpărături.

Dacă ați decis că aveți nevoie de mobilier nou, fiți gata că veți lua multe decizii importante, începând de la stilul pieselor de mobilier, culori, materiale, prețul și modelele posibile. Încercați să desenați sau să schițați planimetria locuinței dvs., unde și ce mobilier se va afla, cum acesta se va încadra în spațiu și cum se va asorta cu designul interiorului existent. Aveți grijă să luați măsuri în acele spații, unde locul pentru mobilier este limitat sau unde nu se va potrivi un mobilier de mărimi standarte.

Înainte să mergeți într-un magazin de mobilă verificați ce oferte sunt prezentate în magazine de mobilă online. În zilele noastre este destul să petreceți câteva ore în căutare pe internet, pentru a vă face o idee despre ofertele disponibile pe piață. Această cercetare nu va înlocui vizitarea unui salon de mobilă în Chișinău, dar vă va ajuta să înțelegeți unde și ce mobilier puteți găsi și în care din magazinele din oraș se merită de petrecut timpul dvs.

De asemenea, puteți verifica fabricile internaționale de mobilă și reprezentanțele acestora în Republica Moldova. Astfel de magazine online de mobilă vă pot ajuta să achiziționați mobila dorită, dar care nu este disponibilă în Moldova. Majoritatea fabricilor creează colecțiile sale în conformitate cu ultimele tendințe, iar dvs. veți primi mobila la comandă în Chișinău, fiind încrezut în calitatea și originalitatea acesteia.

Pe website-ul bellona.md puteți comanda mobila online după vizitarea showroom-ului nostru, unde sunt expuse seturi de mobilă și accesorii pentru mobilier din ultimele colecții a brandului turcesc Bellona. Consultanții noștri vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările și să vă ajute în alegerea mobilierului potrivit.