Cum să alegi mobilier pentru camera copiilor

07 August 2021

Design-ul camerei unui copil nu este doar o chestiune de estetică și comoditate, ci și unul dintre aspectele dezvoltării și formării unui copil.

Înainte de a contacta un salon de mobilă, trebuie să vă gândiți la toate aspectele: vârsta și înălțimea copilului, durata de viață a mobilierului, suprafața camerei, materialul și multe altele.

Vârsta copilului

Ar fi convenabil să cumpărați mobilier care să reziste cât mai mult posibil. Dar aici, economisirea nu va fi un avantaj. Mobilierul trebuie selectat în funcție de înălțimea copilului. Nu puteți doar să luați un catalog de canapele în cel mai apropiat magazin și să cumpărați canapea în camera unui nou-născut: acest lucru cel puțin nu este sigur.

La fel de atent trebuie să selectați dulapurile, mesele și scaunele.
Mobilierul necorespunzător poate dăuna posturii unui copil, îi poate afecta negativ dorința de a-și organiza spațiul personal și pur și simplu crește riscul de traumatism.

Nu uitați că gusturile unui copil se schimbă odată cu creșterea acestuia, iar seturile de mobilier roz drăguțe cu imagini de zâne și unicorni, care le plac atât de mult copiilor mici, nu le vor aduce aceeași bucurie în adolescență.

Suprafața camerei

Suprafața camerei determină în mare măsură funcționalitatea mobilierului. În cazul în care spațiul este limitat, este recomandat să comandați mobilier orientat pe îndeplinirea mai multor funcții simultan. O astfel de soluție va permite să nu supraîncărcați camera și, în același timp, oferă copilului cu tot ce este necesar pentru o viață confortabilă. Dacă spațiu este suficient, puteți echipa camera cu o zonă de joacă sau un colț de sport. Catalogul de mobilă pentru copii din showroom-ul Bellona oferă opțiuni pentru orice cameră. Consultanții noștri vă vor ajuta să cumpărați mobilier care va organiza perfect spațiul.

Material

Atunci când alegeți un material, nu trebuie să economisiți în detrimentul calității. Regula este simplă: mai bine să cheltuiți bani pe materiale naturale de calitate decât să suferiți de înlocuitori artificiali ieftini. Dacă este vorba de mobilier de corp, atunci lemn, nu PAL, dacă este mobilier tapițat, atunci piele sau bumbac, nu poliester și așa mai departe.

Atunci când alegeți magazinul online de mobilier, acordați atenție dacă se indică materialele. Din fericire, astăzi nu vă limitați la magazinele de mobilă din orașul dumneavoastră. De exemplu, pe site-ul showroom-ului Bellona puteți comanda mobilier în orice regiune: Chișinău și alte orașe mari din Moldova, precum și localități mai mici.

“Multe altele”

Mobilierul pentru camera copilului necesită o atenție specială. Pentru a crea un mediu confortabil pentru viața unui copil, contactați consultanții showroom-ului de mobilă Bellona. Noi nu doar vă ajutăm să alegeți seturile de mobilier. Datorită nouă, copilul dumneavoastră va avea o cameră pentru copii, pe care nu o puteți cumpăra nicăieri altundeva.