Alegerea stilului de mobilier tapițat pentru living

08 August 2021

Mobilierul tapițat este elementul de bază al confortului sufrageriei fiecărei case. În plus, mobilierul tapițat definește interiorul general al oricărei camere.

Înainte de a vă îndrepta către un salon de mobilă, trebuie să decideți stilul în care va fi mobilată camera de zi. Există multe stiluri și tendințe în designul mobilierului tapițat: de la stilul loft relaxat la clasicismul solemn. Pentru a vă ajuta să luați decizia, vom prezenta mai jos șase dintre cele mai populare stiluri.

Minimalism

De când cartea “Magia ordinii” de Marie Kondo a văzut lumea, minimalismul a început să câștige popularitate în toate domeniile, inclusiv în design. Deschizând orice catalog de mobilier, veți găsi multe opțiuni pentru designul minimalist al camerelor de zi.

Trăsături distinctive ale minimalismului:

  • În principal tonuri de alb, gri argintiu și gri
  • Numărul minim de elemente decorative
  • Linii clare, drepte, accentuate de scheme de culori
  • Preferința acordată materialelor naturale

Iubitorii minimalismului ar trebui să atragă atenție la seturile de sufragerie Alaska și Setra, prezentate pe site-ul showroom-ului de mobilă Bellona.

High Tech

Direcția care a venit la noi din anii șaizeci ai secolului trecut și este populară în ziua de azi. Un set de mobilier tapițat realizat în stil high-tech va avea următoarele caracteristici distinctive:

  • Obligatoriu tapițerie de o culoare
  • Linii drepte ascuțite
  • Combinație de forme geometrice
  • Negru, alb, bej, nisip și culori metalice

Loft

Interiorul în stil loft include obligatoriu mobilier tapițat din piele și o varietate bogată de fotolii și pufuri. Cei care doresc să recreeze atmosfera unui loft în sufragerie vor aprecia seturile de mobilă pentru cameră Vienza și Lofty.

Modern

Mobilierul realizat în stil modern se distinge prin textură și o combinație de diferite materiale (de obicei lemn și metal).

Caracteristicile distinctive ale mobilierului în stil Modern:

  • Forme originale și neobișnuite. Deseori, pentru camerele de zi în stil modern se achiziționează mobilă la comandă de la producător, creată conform unui proiect original.
  • Concentrați-vă pe funcționalitate și comoditate. Toate piesele trebuie utilizate. Nici o pernă sau nu va fi adăugată doar pentru decorare.

Dacă sunteți interesat de această direcție, acordați atenție seturilor de mobilier Montego și Galia.

Clasicism

Astăzi nu fiecare magazin de mobilă îndrăznește să scoată la vânzare o canapea în stil clasic, deoarece acest stil nu este deloc practic. Clasicismul celebrează idealurile frumuseții antice grecești și combină austeritatea și splendoarea luxoasă.

Un atribut obligatoriu al clasicismului este culoarea și textura speciilor valoroase de lemn.

Conservatorilor și adepților al stilului clasicismului le vor place seturile de mobilă Alegra și Mariana.

Provence

Menționând stilul Provence, se evocă asocieri cu căldura și lentoarea provinciei franceze. Interioarele sunt create într-o atmosferă prietenoasă, idilică. Camerele sunt caracterizate prin culori deschise, aerisire, prezența mobilierului îmbătrânit și spiritul vremurilor pe pereți.

Nu va fi ușor să găsești astfel de mobilier într-un magazin online de mobilă. Cu toate acestea, vă sfătuim să acordați atenție seturilor de mobilier Mavenna și Bellisa: eleganța formelor și tandrețea nuanțelor vor fi un mare plus pentru decorul romantic al sufrageriei dvs.

Varietatea de stiluri și design-uri originale din showroom-ul Bellona va atrage atenția atunci când explorați magazinele de mobilă din Chișinău în căutarea de mobilier pentru casa dvs. În plus la componenta estetică, veți fi plăcut surprins de o gamă largă de produse și servicii: la noi puteți comanda un design conceptual de mobilier pentru camera de zi, puteți alege mobilier pentru adolescenți, să achiziționați atât un set complet, cât și cel mai mic detaliu, cum ar fi un mâner de dulap și chiar să cumpărați un covor pentru cabana dvs. de vară. De asemenea, magazinul nostru livrează în toate regiunile Moldovei, deci dvs. puteți comanda mobilierul nostru oriunde vă aflați.