O gamă largă de mobilă în Chișinău

20 Mai 2021

Atunci când alegeți mobilierul pentru casă, pe lângă faptul că acesta trebuie să arate frumos din punct de vedere estetic, mai trebuie să îndeplinească încă cel puțin trei criterii, pentru ca dvs. să vă bucurați de el cu adevărat pe parcursul multor ani.

  • Trebuie să fie funcțional
  • Trebuie să fie executat din materiale sigure și non toxice
  • Trebuie să se fie practic, ușor de curățat și întreținut

În magazinul de mobilă din Chișinău Bellona, fiecare articol de mobilier îndeplinește toate criteriile sus menționate, astfel dvs. puteți fi siguri de calitatea oricărui produs.

Showroom-ul Bellona este relativ printre magazinele de mobilă din Chișinău, însă la nivel internațional, aceasta este un brand cu renume și se află în topul liderilor mondiali ai producătorilor de mobilă.

O gamă largă de mobilă în Chișinău pentru dormitor, sufragerie, living, camera copiilor și adolescenților, articole textile și covoare, pe toate le găsiți în showroom-ul Bellona de pe str. Calea Orheiului 120 sau în catalogul de mobilă online de pe site.

În magazinul de mobilă din Chișinău Bellona găsiți prețuri variate care vor fi accesibile pentru oricine, mai ales că acum puteți cumpăra mobilierul în rate cu 0% dobândă și livrare gratuită.

De la stilul elegant și clasic, până la cel modern și avangardist. În nuanțe liniștite sau vibrante și îndrăznețe. Din piele ecologică sau stofă. Fiecare își va găsi cu siguranță ceva pe placul său și nu va pleca cu mâna goală.

Iar dacă sunteți în căutarea elementelor ce vor oferi personalitate locuinței dvs. și vor crea acel stil unic, atunci vă sugerăm să atrageți atenția asupra colecției spectaculoase de covoare turcești marca Bellona și asupra măsuțelor de cafea și zigon.

Ca bonus veți găsi o gamă întreagă de fotolii extensibile care vă vor crea o relaxare totală după o zi de muncă, iar colecția impresionantă de saltele ortopedice, vă va arăta un cu totul alt nivel de odihnă.

Pe lângă toate, colecția de mobilă pentru camera copiilor, va satisface dorințele până și a celor mai pretențioși năzdrăvani.

Pentru comoditatea dumneavoastră aveți trei modalități de achitare: în numerar. cu cardul bancar sau în rate.

De asemenea, cumpărăturile pot fi realizate atât în magazinul nostru fizic. cât și la plasând comanda online pe site

Așadar dacă sunteți în căutarea de mobilă în Chișinău la prețuri accesibile și calitate pe măsură și ați vizitat toate magazinele de mobilă din Chișinău, dar nu ați găsit nimic potrivit, atunci vă așteptăm cu drag de luni până duminică în showroom-ul Bellona de pe str. Calea Orheiului 120.