15 concepte existente

20 Mai 2021

Dacă doriți să vă amenajați frumos și stilat întreaga casă, pentru ca aceasta să reflecte o idee unică, nu este nevoie să apelați neapărat la un designer de interior. Este suficient să veniți în magazinul de mobilă din Chișinău Bellona, unde veți putea alege unul dintre cele 15 concepte existente.

Fiecare concept reprezintă un design complet, elaborat pentru fiecare cameră în parte, cu elemente de mobilier create în același stil, nuanțe și idei.

Mobilierul Bellona este produs în fabrici din Turcia cu tehnologii super avansate, iar ca urmare, vă oferim un mobilier select, cu un design unic.

Dacă sunteți în căutarea de mobilă ieftină în Chișinău, atunci vă putem spune că noi în primul rând punem accent pe calitate, siguranța materialelor și satisfacerea clienților, dar necătând la acest fapt, prețurile din magazinul de mobilă din Chișinău Bellona, sunt mai mai mult decât accesibile, ținând cont că aceasta este o investiție de lungă durată și se va răscumpăra dublu pe parcursul anilor.

Salonul de mobilă Bellona cu sediul în Chișinău, este un brand cu renume internațional care garantează calitatea fiecărei piese produse.

Aici, pe lângă o colecție extinsă de mobilier de excepție veți găsi accesorii, textile pentru întreaga casă, precum și covoare turcești confecționate după vechile tradiții îmbunătățite de tehnologiile performante.

Perne, lenjerie de pat, huse pentru saltele, halate, prosoape, toate acestea vă vor oferi un plus de confort și căldură în casa dvs. și vă vor face să reveniți cu drag acasă seara și să primiți cu plăcere musafirii în weekend.

Majoritatea articolelor le puteți găsi în showroom-ul nostru însă dacă optați pentru o nuanță sau textură mai specială atunci comanda vă va fi livrată timp de până la 14 zile.

Întreaga colecție poate fi văzută atât pe site cât și în showroom-ul nostru de pe str. Calea Orheiului 120.

Fiți cu ochii pe noi aici, dar și pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu toate promoțiile și reducerile pe care le organizăm periodic. Astfel, veți avea posibilitatea de a cumpăra mobilă în Chișinău de clasă premium la prețuri accesibile, mai ales că acum puteți face cumpărături și în credit cu 0% dobândă și livrare gratuită în Chișinău.

Vă așteptăm cu drag zilnic, fără zile de odihnă, de luni până sâmbătă de la 9:00 până la  20:00,iar duminică de la  ora 10:00 până la ora 18:00 în magazinul de mobilă Bellona, unde consultanții noștri vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită care vă va bucura mult timp de acum încolo.